Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

SGH-PZ.jpg rds.png rsd.png sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg

Om aansluiting te houden bij de eerste 4 was de opdracht om 3 punten te halen in de thuiswedstrijd tegen KFC Hamont 99. Eenmaal de wedstrijd op gang gefloten bleken beide ploegen voor de winst te willen gaan wat al vanaf het begin voor een open wedstrijd zorgde. Kansen waren over en weer maar een goede keeper onder de lat bij grote heide (Stef) zorgde mede voor veel vertrouwen in onze ploeg. In het eerste kwart kwam er vanuit het midden een mooie aanval van grote heide,Lars speelde de goed vrijgelopen Joppe aan welke zichzelf in goede scorings positie dribbelde maar niet zelfzuchtig de bal op een goed meegelopen Taoufik speelde en deze beheerst de 1-0 binnen tikte. In het tweede kwart kwam Hamont sterk opzetten maar Stef hield ons op dit moment op een voorsprong en schoot Marco van zo'n 35 mtr de bal boven de kleine keeper van Hamont binnen 2-0 tevens de ruststand. In de tweede helft geen verandering dus een zeer open wedstrijd met kansen over en weer , maar in de 47ste minuut mocht de spits de bal met de hand achter onze doelman plaatsen en de 2-1 aantekenen. De trainer van Hamont en ik hadden dit beide gezien maar de scheidsrechter welke trouwens met een goede wedstrijd bezig was had dit jammer genoeg niet gezien. Nog geen 2 minuten later had Stef een goede reactie op een hard schot van onze tegenstander , maar de goede redding ging via de paal en Stef zijn rug binnen 2-2 wat natuurlijk voor wat paniek zorgde. Gelukkig herstelde de ploeg zich snel en kon Taoufik begin 4de kwart alleen op de keeper af maar besloot de bal te kort langs de keeper te spelen en hij een goede reactie had en de bal mooi pareerde. Met nog een paar kansen onze kant waren beide trainers al gelukkig met het gelijke spel , maar Marco herhaalde een poging van de eerste helft maar nu van zo'n 25 mtr maar weer onhoudbaar voor de keeper van Hamont 3-2. Inzet en goed voetbal zorgde voor een mooie zondag voor trainer , spelers en supporters.

Lommel Kolonie lekker dichtbij en altijd een fijne sfeer. Deze tegenstander is samen met ons in een andere reeks gestart en de vorige wedstrijd waren wij de betere ploeg maar hadden het af en toe wel moeilijk. Vandaag werd er echter vanaf de start meteen druk naar voor gezet en wist de tegenstander ons niet te stoppen

Gisteren  was Kattenbos derde in de rangschikking onze tegenstander. Na de mindere prestatie van vorige week hadden we deze week ons voorbereid op het spel van onze tegenstander. Met maar liefst 7 afmeldingen maar met versterking van Nassrellah speler van onze IP U15 begonnen we al redelijk aan de wedstrijd.

Vandaag was Kadijk de meest scorende ploeg in de reeks onze tegenstander.
De eerste 5 minuten stonden we dan ook onder druk en waren zij de betere ploeg.
Na deze 5 minuten waren de betere kansen echter voor de grote heide en mocht Kadijk blij zijn dat wij niet op 0-1 voorsprong kwamen.

Bocholt was een tegenstander waar we 3 punten wilden pakken. Gesterkt met Joppe in de goal werden we in de eerste 20 minuten toch wat verrast door het spel van Bocholt. Met een paar goede spelers in hun gelederen wist Bocholt ons te verrassen en op een mooi uitgespeelde counter de 0-1 te scoren. Meteen kwam ons antwoord met een mooie aanval op links Ciprian met de voorzet welke Bjorn niet wist af te werken. Na de verplichte wisselpauze wisten onze jongens een paar mooie kansen bij

Op deze mooie zondag ochtend was GT Lommel kolonie onze sparring partner. Wetende dat zij nog geen punt hadden wilden we kost wat kost deze wedstrijd winnend afsluiten. Voor sommige spelers stonden ze tegen de ploeg van hun ex trainer (Tom) en was het voor hun toch wat vreemd. We speelden meteen goed voetbal en

Gesterkt door Sjenzo en Jonas IP U15 en keeper Stan IP U14 kwamen we aan de aftrap tegen Kattenbos. Vanaf de eerste minuut zaten wij al goed in de wedstrijd en lieten we bij vlagen zeer goed voetbal zien. Zelfs de trainer van Kattenbos vond dat het betere voetbal door onze ploeg werd gespeeld. De eerste kans in, de wedstrijd was dan ook voor onze ploeg maar werd niet benut. Kattenbos kwam er zeer gevaarlijk door vanaf de rechterflank en met hun snelle omschakeling konden dan ...ook voor

IMG 1230Vandaag was de eerste wedstrijddag waarbij we volgens het 2vs2 principe speelden. Gelukkig was het voor de thuisploeg het tweede jaar waardoor hun trainer ons wat wegwijs kon maken.

De opkomst van de ouders en grootouders was in ieder geval overweldigend. Als deze aantallen blijven dan mogen ze op Sporting Grote Heide over zo'n 15 jaar een extra ring op de tribune bouwen om zondags al het volk voor de eerste ploeg te kunnen huisvesten.

17/9/2016 gewestelijke U15  Achel vv - Grote heide   6 - 0

Na een goede opwarming stond Achel tegenover ons als tegenstander , deze tegenstander stond voor ons als zeer moeilijk op ons programma. Dit werd in het begin ook duidelijk door een goed combinerende ploeg uit onze buurtgemeente. De eerste tien minuten waren ook duidelijk

De u15 hebben gisteren avond kampioen gespeeld, proficiat mannen

klik voor meer foto's http://www.sportinggroteheide.be/kadetten%20kampioen/#