Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

rds.png SGH-Gero.jpg SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg rsd.png sponsors2.jpg
17/9/2016 gewestelijke U15  Achel vv - Grote heide   6 - 0

Na een goede opwarming stond Achel tegenover ons als tegenstander , deze tegenstander stond voor ons als zeer moeilijk op ons programma. Dit werd in het begin ook duidelijk door een goed combinerende ploeg uit onze buurtgemeente. De eerste tien minuten waren ook duidelijk  voor Achel maar onze jongens kwamen steeds beter in het spel en dwongen achel tot doelpogingen alleen vanuit de tweede lijn. Echter door een foutje in onze verdediging kon Achel in de eerste twintig minuten scoren. Vanaf nu kon onze ploeg ook het betere voetbal laten zien en waren we zowaar de betere ploeg en door een snelle uitbraak en een assist van Sebastiaan op Ciprian konden we zelfs op een gelijk spel komen,maar de tenen van Ciprian waren net niet lang genoeg. Achel kon net voor rust door weer een foutje van onze sterke verdediging onder leiding van Maarten wel scoren en hierdoor de ruststand van 2 - 0 bepalen. Na rust kwam achel zeer sterk op zetten en scoorde al binnen 20 seconden een niet al te fraai doelpunt maar ook deze tellen. Nu werden we overrompeld en kregen we nog 2 snelle doelpunten tegen. Na de peptalk in de wisselpauze stonden de neuzen weer goed en konden we achel weer partij bieden maar zoals al een paar weken kunnen wij niet gemakkelijk scoren en daardoor bleef onze teller op nul steken en kon de goede aanvalslinie van achel nog wel 1x scoren. Al met al hebben we achel goed partij geboden en dat stemt ons gerust naar de volgende weken toe want er zitten nu eenmaal goede spelers in deze groep.