Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg rds.png SGH-PZ.jpg rsd.png sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg

Gesterkt door Sjenzo en Jonas IP U15 en keeper Stan IP U14 kwamen we aan de aftrap tegen Kattenbos. Vanaf de eerste minuut zaten wij al goed in de wedstrijd en lieten we bij vlagen zeer goed voetbal zien. Zelfs de trainer van Kattenbos vond dat het betere voetbal door onze ploeg werd gespeeld. De eerste kans in, de wedstrijd was dan ook voor onze ploeg maar werd niet benut. Kattenbos kwam er zeer gevaarlijk door vanaf de rechterflank en met hun snelle omschakeling konden dan ...ook voor direct gevaar zorgen. Ondanks het betere voetbal van onze kant kwam Kattenbos door een ongelukkig eigen doelpunt op voorsprong. Nog in de eerste 20 minuten konden ze door een van die snelle counters scoren. Na de wisselpauze trokken we de wedstrijd helemaal naar ons toe en scoorde Bjorn na een mooie actie de aansluitingstreffer. Voor rust had Ciprian de gelijkmaker op zijn schoen maar kon deze niet verzilveren. Aan de andere kant werd er door Kattenbos nog wel uit een stilstaande fase te makkelijk gescoord en we hierdoor met een vervelende 1-3 achterstand de kleedkamer opzochten. Na de pauze werd duidelijk dat Marco niet verder kon spelen en we hierdoor een beetje aan kracht verloren,maar onze jongens hebben zich van de beste kant laten zien en knokten voor elke centimeter. Kansen werden nog zeker wel gecreeerd en ik vind ook dat we recht hadden op de gelijkmaker maar vanuit een positie ver van doel werd de bal snoeihard door een speler van Kattenbos onhoudbaar voor Stan binnen geknald. Na nog een paar mooie aanvallen van onze ploeg en ook kansen was het jammer genoeg de tegenstander die een laatste keer kon scoren en de eindstand op 1-5 bracht.

Elke week worden we beter en laten we steeds beter voetbal zien.