Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

rsd.png SGH-Vanbuel.jpg SGH-Gero.jpg SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg sponsors2.jpg rds.png
Bocholt was een tegenstander waar we 3 punten wilden pakken. Gesterkt met Joppe in de goal werden we in de eerste 20 minuten toch wat verrast door het spel van Bocholt. Met een paar goede spelers in hun gelederen wist Bocholt ons te verrassen en op een mooi uitgespeelde counter de 0-1 te scoren. Meteen kwam ons antwoord met een mooie aanval op links Ciprian met de voorzet welke Bjorn niet wist af te werken. Na de verplichte wisselpauze wisten onze jongens een paar mooie kansen bij elkaar te voetballen maar was het toch Bocholt die de netten wist te vinden en op 0 -2 voorsprong kwam. In de rust hebben we Stef het keeper shirt aangetrokken en ging Joppe op de 9 spelen waardoor er meer druk op het doel van onze tegenstander werd uitgeoefend . Joppe was gretig en was een paar keer dicht bij de aansluiting,maar zoals zo vaak bij voetbal  was het de tegenstander die uit een counter scoorde en 0-3 op het score bord zette. Als trainer geef ik me nooit gewonnen en na de vele kansen van onze kant wist ik dat we in de laatste 20 minuten nog gingen scoren en daarom de ploeg nog eens goed probeerde te motiveren. Al snel werd door Ciprian  de 1-3 gescoord en speelden we Bocholt op dit moment compleet van de mat. Al snel daarna wist Lars via een mooi getrapte vrije schop van Bauke,die werd uitgehouden door de keeper het doel te vinden. Onze jongens kregen vleugels en Bocholt lag nu op de slachtbank. Met nog 7 minuten te gaan werd Lars mooi vrij gespeeld en kon de gelijkmaker mooi binnen trappen. Een gelijkspel hadden we zeker verdiend en we dachten ook allemaal dat het hierop zou uitdraaien , maar  een goed spelende Ciprian wist 2 minuten voor tijd de verdiende winning goal binnen te trappen en de uitslag op 4-3 winst te brengen.
De ontlading was groot bij de staf , spelers en natuurlijk onze supporters en we hadden kort voor Halloween voor een serieuze thriller gezorgd,en een ware nacht merrie voor onze goed spelende tegenstander