Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

sekura150901.jpg SGH-PZ.jpg sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg SGH-Vanbuel.jpg rds.png rsd.png
Vandaag was Kadijk de meest scorende ploeg in de reeks onze tegenstander.
De eerste 5 minuten stonden we dan ook onder druk en waren zij de betere ploeg.
Na deze 5 minuten waren de betere kansen echter voor de grote heide en mocht Kadijk blij zijn dat wij niet op 0-1 voorsprong kwamen. Ik kon op dit moment echt geen verklaarbare reden vinden waarom Kadijk op 18 punten stonden en wij nog maar op 7. De volgende 20 minuten probeerde Kadijk meer druk op onze verdediging te leggen en kwamen daardoor ook op een 1-0 voorsprong. Onze ploeg kon geen vuist maken en op belangrijke posities werden net te veel foutjes gemaakt. Door het goede optreden van onze keeper Stef konden we met een 1-0 gaan drinken en op adem komen in de kleedkamer.In de tweede helft ging er echt te veel mis in onze ploeg en daar maakte Kadijk gretig gebruik van,ze konden dan ook al snel de 2-0 aantekenen door een zoveelste fout in onze verdediging. Er zijn zo van die wedstrijden dat er niks goed loopt en vandaag was er zo een.Jammer, vooral omdat Kadijk vandaag op zijn slechtst was en als we de inzet hadden van vorige week wij echt wel met een overwinning weg konden komen. Na nog een paar kansen van onze kant kon Kadijk nog de 3-0 binnen schieten. Ik kan dan ook als trainer zeggen dat ik vandaag een beetje teleurgesteld de kleedkamer op zocht en niet om het verlies maar wel omdat we vandaag niet hebben laten zien tot wat wij allemaal in staat zijn.
Blijf ten allen tijden in jezelf geloven mannen das alles wat ik vraag ;-)