Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

sekura150901.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg rds.png sponsors2.jpg rsd.png SGH-Vanbuel.jpg

Gisteren  was Kattenbos derde in de rangschikking onze tegenstander. Na de mindere prestatie van vorige week hadden we deze week ons voorbereid op het spel van onze tegenstander. Met maar liefst 7 afmeldingen maar met versterking van Nassrellah speler van onze IP U15 begonnen we al redelijk aan de wedstrijd. Echter was hun snelle spits in de eerste 20 minuten net wat slimmer als onze verdediging en maakte redelijk snel al 2 doelpunten. Het bleken achteraf ook onze laatste 2 slippertjes en gingen we de wedstrijd domineren. De kansen kwamen en er werd van onze kant goed gevoetbald alleen scoren was een probleem. We wisten dat de goal zeker zou gaan vallen vooral omdat Bauke en Ciprian al een paar keer voor de keeper stonden maar het doel net niet wisten te vinden. Het was wachten tot 70ste minuut dat Bauke eindelijk doel trof en we naarstig op zoek gingen naar de gelijkmaker. Hierdoor werd Kattenbos natuurlijk ook een paar keer gevaarlijk maar er werd uiteindelijk niet meer gescoord en bleef de teller staan op 2-1 winst voor Kattenbos. Een gelijkspel was meer dan verdient geweest maar als trainer ben ik al gelukkig met de manier waarop we van een vorige kansloze wedstrijd tegen Achel naar een meer dominerende wedstrijd tegen Kattenbos.