Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

sekura150901.jpg rds.png rsd.png SGH-Gero.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg

Lommel Kolonie lekker dichtbij en altijd een fijne sfeer. Deze tegenstander is samen met ons in een andere reeks gestart en de vorige wedstrijd waren wij de betere ploeg maar hadden het af en toe wel moeilijk. Vandaag werd er echter vanaf de start meteen druk naar voor gezet en wist de tegenstander ons niet te stoppen . Dat resulteerde al meteen in een paar kansen van onze ploeg maar we schoten recht op de keeper of de deklat. Het was in de tiende minuut dat Bauke na eerst vol... op de keeper te schieten in tweede instantie toch de netten raakte. We bleven Kolonie opjagen wat ook nog enkele kansen opleverde en gelukkig konden we voor rust de voorsprong verdubbelen 0- 2. Nog net voor rust was het even zoeken en kon Kolonie de aansluiting 1 - 2 binnen schieten. na de rust ging onze ploeg hoger druk zetten waardoor het vaak 1 richting voetbal werd en Kolonie nog maar af en toe kon uitbreken maar stuitte telkens op een goede verdediging en een goed keepende Kristof. We kregen kansen te zien van Alusine, Bener,Bjorn en Ciprian maar het was weer Bauke die de keeper nog 2x kon verslaan. Ik heb vandaag een goede wedstrijd van onze ploeg gezien en we kunnen alleen nog groeien maar dan moeten we de kansen wel met een hoger percentage gaan benutten.