Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

rsd.png SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg sekura150901.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg rds.png

Om aansluiting te houden bij de eerste 4 was de opdracht om 3 punten te halen in de thuiswedstrijd tegen KFC Hamont 99. Eenmaal de wedstrijd op gang gefloten bleken beide ploegen voor de winst te willen gaan wat al vanaf het begin voor een open wedstrijd zorgde. Kansen waren over en weer maar een goede keeper onder de lat bij grote heide (Stef) zorgde mede voor veel vertrouwen in onze ploeg. In het eerste kwart kwam er vanuit het midden een mooie aanval van grote heide,Lars speelde de goed vrijgelopen Joppe aan welke zichzelf in goede scorings positie dribbelde maar niet zelfzuchtig de bal op een goed meegelopen Taoufik speelde en deze beheerst de 1-0 binnen tikte. In het tweede kwart kwam Hamont sterk opzetten maar Stef hield ons op dit moment op een voorsprong en schoot Marco van zo'n 35 mtr de bal boven de kleine keeper van Hamont binnen 2-0 tevens de ruststand. In de tweede helft geen verandering dus een zeer open wedstrijd met kansen over en weer , maar in de 47ste minuut mocht de spits de bal met de hand achter onze doelman plaatsen en de 2-1 aantekenen. De trainer van Hamont en ik hadden dit beide gezien maar de scheidsrechter welke trouwens met een goede wedstrijd bezig was had dit jammer genoeg niet gezien. Nog geen 2 minuten later had Stef een goede reactie op een hard schot van onze tegenstander , maar de goede redding ging via de paal en Stef zijn rug binnen 2-2 wat natuurlijk voor wat paniek zorgde. Gelukkig herstelde de ploeg zich snel en kon Taoufik begin 4de kwart alleen op de keeper af maar besloot de bal te kort langs de keeper te spelen en hij een goede reactie had en de bal mooi pareerde. Met nog een paar kansen onze kant waren beide trainers al gelukkig met het gelijke spel , maar Marco herhaalde een poging van de eerste helft maar nu van zo'n 25 mtr maar weer onhoudbaar voor de keeper van Hamont 3-2. Inzet en goed voetbal zorgde voor een mooie zondag voor trainer , spelers en supporters.