






- Details
- Geschreven door Egbert Scheepers
- Categorie: Match-dinner
- Hits: 2362
Menu voor Hamont 19 november
Schelvis met knolserderstructuren
hertekalf met wildgarnituur
dessert van de chef
Aanvang 11.15 uur met ontvangst, er wordt een hapje en drankje voorzien
Prijs 40 € pp excl. btw
Het eten wordt verzorgd door Bart Willems
inschrijven bij : Peeters Leon 0473 801046
: Vanbuel Patrick 0476 251998
- Details
- Geschreven door Egbert Scheepers
- Categorie: Match-dinner
- Hits: 1907
Menu voor Achel 24 september
gamba’s met look en fijne groenten
kalfsfilet met rode wijn en oude port
dessert van de chef
Aanvang 11.30 uur met ontvangst, er wordt een hapje en drankje voorzien
Prijs 40 € pp excl. btw
Het eten wordt verzorgd door Bart Willems
inschrijven bij : Peeters Leon 0473 801046
: Vanbuel Patrick 0476 251998