rsd.png SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg rds.png SGH-Vanbuel.jpg sekura150901.jpg

Menu voor Hamont 19 november

Schelvis met knolserderstructuren

hertekalf met wildgarnituur

dessert van de chef

Aanvang 11.15 uur met ontvangst, er wordt een hapje en drankje voorzien

Prijs 40 € pp excl. btw

Het eten wordt verzorgd door Bart Willems

inschrijven bij : Peeters Leon      0473 801046

                      : Vanbuel Patrick   0476 251998

Menu voor Achel 24 september

 

gamba’s met look en fijne groenten

kalfsfilet met rode wijn en oude port

dessert van de chef

 

Aanvang 11.30 uur met ontvangst, er wordt een hapje en drankje voorzien

Prijs 40 € pp excl. btw

Het eten wordt verzorgd door Bart Willems

inschrijven bij : Peeters Leon      0473 801046

                      : Vanbuel Patrick   0476 251998

pinLangveldweg, 3910 Neerpelt (tel. 011 801190)
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fevec9 #eef12144 #200714205330