rds.png SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg rsd.png

Voor deze , voorlopig laatste , Neerpeltse derby konden we geen beroep doen op Wouter en Jonah .

De toch wel talrijk opgekomen toeschouwers zagen SGH een goede start nemen .

Met goed positiespel en veel druk op de balbezitter werd Herkol het voetballen belet

Voor deze super belangrijke 6 punten wedstrijd konden we geen beroep doen op de geschorste Koen Knevels .

Dat iedereen zich bewust was van het belang van deze wedstrijd was al snel duidelijk .

Ondanks een forse tegenwind begonnen we vrij aardig aan de wedstrijd en kwamen we bij momenten goed onder de hoge druk van Turkse uit .

De eerste kansen waren ook voor SGH maar Nick kopte een hoekschop van Jasper te zwak op doel

Wat een revanche had moeten worden voor de nederlaag in Achel is uitgedraaid op een totale teleurstelling voor iedereen met een groen – rood hart .

De motivatie en wil was nochtans duidelijk merkbaar tijdens de opwarming maar eens het spel op gang , was hier niets meer van te merken .

Achel speelde met veel druk naar voor en maakte het ons enorm moeilijk .

Gezien het carnavalweekend werd door beide ploegen overeengekomen om de wedstrijd op vrijdagavond te spelen .

Was het nu de lange werkdag of de afwezigheid van Koen T. ( vakantie ) en Wouter ( geschorst ) maar onze jongens begonnen zéér slap aan de wedstrijd .

De eerste 20’ stonden we volledig onder druk en kwamen niet aan voetballen toe .

Voor de belangrijke 6 punten wedstrijd in en tegen Ham moest Jasper in laatste instantie nog afhaken .

Het belang van deze wedstrijd werd voorafgaandelijk herhaald besproken en onze jongens leken de boodschap te hebben begrepen .

Vanaf het eerste fluitsignaal trokken zij vooruit en zette Ham onder druk .

Na de toch wel beschamende wedstrijd in en tegen kadijk was het afwachten hoe de spelers zouden reageren .

In de voorafgaande dagen werd beslist om geen gebruik meer te maken van de diensten van de gebroers Pupovac .

De wedstrijd begon evenwichtig met veel middenveldspel en weinig tot geen gevaar voor beide ploegen .

Na de hoopgevende prestatie thuis tegen Halen was bijna iedereen ervan overtuigd dat we , mits hetzelfde niveau , een goede stap richting behoud zouden maken .

Niets was echter minder waar . De thuisploeg begon met heel enthousiasme aan de wedstrijd en de makke spelers van SGH ondergingen de wedstrijd .

Zo waren er enkele kleine kansjes voor kadijk ; de eerste goede tegenprik had echter zomaar de 0-1 kunnen betekenen

Met een basiplaats voor onze nieuwe aanwinst Dorde begon SGH sterk aan de wedstrijd .

De eerste minuten waren voor ons maar echte doelkansen bleven uit .

Daarna waren de bezoekers gedurende 10’ het bedrijvigst maar echt verontrusten konden ze Ben niet

Op een slecht en vrijwel onbespeelbaar veld gingen we de confrontatie met Anadol aan .

Door de ziekte van Koen T.  werd Ben K. Een rij naar achter geschoven en kwam Ivan terug in de ploeg .

De eerste goede mogelijkheid kwam er na enkele minuten ; Gianni zette zich door op rechts , kon de bal voorkrijgen tot bij Maarten die mooi aflegde op Koen K. .

Koen besloot zijn schot echter aan de verkeerde kant van de paal .

Tegen een rechtstreekse kandidaat bogonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd .

Door de afwezigheid van Rob en Ivan ( beiden geschorst ) werd een fitte Maarten in de ploeg gedropt .

Ook Joran kreeg zijn vuurdoop nadat Ben moest afhaken met werkverplichtingen .

De eerste minuut was het al bijna raak ; een goede pass op Gianni die op snelheid voorbij zijn tegenstrever ging en de bal perfect op het hoofd van Maarten schilderde .

Net zoals de voorbije 2 thuiswedstrijden begonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd .

Niet alleen hadden we het betere spel , ook de eerste kansen waren voor ons .

Zo besloot Rob net naast nadat hij in de 16 meter zich mooi vrij had gemaakt en schoof Gianni net voor hij wilde besluiten iets onderuit .

Toen op het kwartier een doodschop van Bosmans op Koen Knevels onbestraft bleef , was de toon voor de rest van de wedstrijd gezet

In een zéér potige wedstrijd waren het onze jongens die het best van start gingen .

Al in de eerste minuten leverde dit gevaar op .

Theunis bracht redding op een goede poging van Koen .

Toen enkele minuten later Wouter vanop een kleine 20 meter de bal op zijn slof nam , dacht iedereen dat dit de 1-0 zou worden