SGH-Vanbuel.jpg rds.png SGH-PZ.jpg rsd.png sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg sekura150901.jpg

Ook thuis tegen Kattenbos hebben we de 3 punten niet kunnen thuis houden. We hadden onszelf een goede dienst kunnen bewijzen door te winnen na een week vol van ellende en verdriet. We begonnen aan de partij zonder onze verdedigers Koen, Nick en Lode en uiteindelijk zou zich dat wreken want alweer kregen we teveel kansen tegen en jammer genoeg ook teveel goals. We begonnen nochtans ideaal aan de wedstrijd want al na 1 minuut stond het 1-0. Rob verlengde een lange bal met het hoofd en na een misverstand in hun verdediging kon Maarten alleen op de keeper af. Hij omspeelde deze knap en legde de bal rustig binnen. Ook het volgende gevaar kwam nog van ons maar het schot van Jonah ging over. Na een kwartier het 1e gevaar van hen. Sevens kon vrij inschieten vanop 5 meter maar Ben kon knap redden. Een kopbal van Robin ging nog over, maar het volgende gevaar aan de overzijde was wel raak. Een ongevaarlijke voorzet vanop rechts werd slecht weggewerkt door ons en kon daardoor rustig worden binnen geschoten. 1-1. De lange spits Sevens bleef voor gevaar zorgen en in de 35e minuut kwamen we goed weg toen hij een afvallende bal slecht.inschoot en deze via de bovenkant van de lat over ging. In de slotseconden van de 1e helft toch nog de voorsprong voor ons. Een afvallende bal werd door Kristof in de draai knap.binnengeschoten. Russtand 2-1 en we kwamen daarmee behoorlijk goed weg. Na de rust veel minder doelgevaar langs beide.kanten. Bij een vrije schop van Milos kwam Maarten net te kort om binnen te tikken. Na 20 minuten viel de 2-2. Onze linkerflank werd in de rug gepakt en uit deze center kon Sevens geheel vrij binnen koppen vanop een meter of 6. Echt grote kansen werden er daarna niet meer uitgespeeld maar de beste was toch nog voor ons. Een knappe aanval gaf Maarten een schietkans van rand 16 maar zijn poging ging over. Zo bleef het 2-2 en dat is gewoon te weinig. Feit is dat.we teveel goals slikken in vergelijking met vorig seizoen. Het uitvallen van Koen zit daar voor een groot deel natuurlijk wel tussen. Maar ook zonder onze 3 verdedigers moeten we dit soort wedstrijden gewoon winnen.