Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

SGH-Vanbuel.jpg sekura150901.jpg sponsors2.jpg rds.png rsd.png SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg

We zitten nu echt in de hoek waar de klappen vallen. Onze uitgestelde wedstrijd in Reppel ging met 2-1 verloren. Viel er in onze vorige wedstrijd tegen Kattenbos veel aan te merken op de wedstrijdmentaliteit dan was daar nu helemaal geen sprake van. Inzet en karakter waren meer dan voldoende aanwezig

. Het scheelt ons momenteel aan mentale weerbaarheid en eens een wedstrijd winnen op welke manier dan ook. Een voetballer met of zonder zelfvertrouwen, dat is een wereld van verschil. We probeerden de wedstrijd aan te pakken in een compact geheel om zodoende weinig weg te geven en er dan zelf snel uit te komen. We gaven inderdaad weinig weg maar creëerden daarentegen zelf ook iets te weinig. De 1e kans was wel voor ons, een kopbal van Rob werd door Roosen gepakt. Beide ploegen gaven weinig weg en pas na een half uur kwam het volgende gevaar. Uit een hoekschop kon Vanheeswijck na een scrimage op doel trappen. De bal kwam via de lat terug in het veld. 2  minuten later was het aan de overzijde wel raak. Ben ging op karakter door op rechts en gaf een harde lage voorzet waar Rob goed tegen liep en de bal ging hoog het doel in. 0-1. Pas in de 45e minuut werd het weer gevaarlijk. Een directe vrije schop van Vanheeswijck werd door Ben gepakt. In de 47e minuut viel dan toch nog de gelijkmaker. Neyens ging door op links , rand 16 meter. Lode wilde hem onderdscheppen maar raakte daarbij schijnbaar ook de speler volgens de scheids. Penalty en Jansen stuurde Ben naar de verkeerde hoek. 1-1. Erg zuur voor ons gezien het tijdstip en de manier waarop. Na de pauze leverde het 1e gevaar ook direct een goal op. Een lage voorzet vanop links werd door Kristof slecht weggewerkt en kwam via de onderkant van de lat terug in het veld. Vanheeswijck trapte de rebound in een tijd knap binnen. 2-1. Grote kansen kregen beide ploegen daarna niet meer bij elkaar gespeeld. Een schot van Kristof ging nog rakelings naast. En er waren nog 2 pogingen van Jasper. Eerst ging zijn schot over en 5 minuten voor tijd kon zijn directe vrije schop gered worden door Roosen. Zodoende werd het een onnodige nederlaag. Een zeer zure, wat de situatie waarin we verkeren er niet rooskleuriger op maakt. Onze volgende opponent is KFC Hamont. Komende zaterdag.