Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

rds.png SGH-Vanbuel.jpg rsd.png SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg sekura150901.jpg sponsors2.jpg

De wedstrijd was nog maar een paar minuten toen de thuisploeg met een flankwissel in de 16m kon opduiken. Een ligt contact was voldoende om de bal op de stip te leggen.Meteen een signaal voor Sp.Grote-Heide om zich stevig in de wedstrijd te knokken.De eerste helft liep dan ook gelijk op en beide teams kregen enkele mogelijkheden.Bij de start van de tweede helft  was  Sp.Grote-Heide het meest aan de bal en kon de keeper van de thuisploeg de schade beperken.Na twintig minuten in de tweede helft waren de rollen omgedraaid waardoor de bezoekende doelman een opvallende rol opnam.Door de intensiteit van de wedstrijd was het moeilijk om technisch verzorgd voetbal te brengen.De nood en wil om te winnen was in deze derby  bij beide teams aanwezig waardoor de spankracht hoog bleef.In een rommelige fase voor het doel van de thuiskeeper kon Rob Gielen in de kluts de bal tegen de netten prikken.1-2 op het bord, met nog 10 min op de klok, was het knokken om de punten mee naar huis te nemen. De zwaar bevochten punten waren binnen waardoor de voeling met de subtop er nog is.Nu maximaal gaan om thuis ook tot een goed resultaat te komen.