sponsors2.jpg rsd.png rds.png SGH-Vanbuel.jpg SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg

De motivatie en de wil om thuis iets te tonen was vooraf zeker aanwezig.De weergoden lieten echter technisch verzorgd voetbal niet toe.Zelden kan je “de omstandigheden” mede inroepen als bijdrage tot winst of verlies.Vandaag was het echter een van die dagen. Véél wind, één kant van het terrein niet bespeelbaar.

Vooraf hadden we beslist om de eerste helft in de richting  van de kantine te spelen. Je moet dan natuurlijk wel de tos winnen! De bezoekers waren van dezelfde mening en konden in de eerste helft dit voordeel benutten.De eerste helft was het dan enkel de schade proberen te beperken. Het slecht inspelen van achteruit was zeker ook mede de oorzaak van een matig acterend SGH.De tweede helft start de thuisploeg dan ook met de bedoeling om ook maximaal te kunnen profiteren van het windvoordeel. Enkele gevaarlijke vrije trappen en hoekschoppen werden echter net niet verzilverd. Op overmaat van ramp lieten we een beetje knullig het derde doelpunt maken.Vanaf toen viel de thuisploeg uit elkaar en konden de bezoekers controle houden.In deze fase van de wedstrijd werden enkele pijnpunten bloot gelegd.De grote opdracht is dan ook om volgende trainingen en wedstrijden te zorgen dat het team korter naar elkaar toe kruipt als de omstandigheden wat minder zijn.Vorige week, in meer optimalere omstandigheden, konden we dit wel. Dus volgende wedstrijden, in welke omstandigheden dan ook, moet dit opnieuw lukken!