Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

SGH-PZ.jpg sponsors2.jpg rsd.png SGH-Vanbuel.jpg sekura150901.jpg rds.png SGH-Gero.jpg

Trachten een driepunter te pakken bij het laatst geklasseerde U. Maasmechelen!

De start was veel belovend. Na 2min kon Kristof de bal overhoeks binnen koppen.

Lang konden we hier niet van genieten. Door het mistasten van onze doelman hingen de bordjes enkele minuten later al weer in evenwicht. Het lot van een doelman!

Wat er de volgende 20min volgde was een staaltje van klungelen en zéér matig verdedigend werk.

Onnodig balverlies in de 16m zone, met strafschop als gevolg. Stambeelden bij hoekschoppen tegen en daarbij slecht opbouwen in balbezit.

Dit resulteerde in een 4-1 achterstand in een mum van tijd. Gelukkig kon SGH via opnieuw Kristof  nog milderen tot 4-2 tot aan de rust.

Met alle moed, vastberadenheid en met de juiste mentaliteit zou er nog een wedstrijd van kunnen gemaakt worden. Ook de beginfase van de tweede helft was opnieuw hoopvol.

Via een leuke aanval over links kon Jonah de stand tot 4-3 brengen.

Het Heilig vuur dat dan nodig is om over de tegenstander heen te walsen was er echter niet.

Tot overmaat van ramp en zo herkenbaar de laatste weken, lieten we door een individuele blunder de tegenstander tot 5-3 terug uitlopen.

Het verslag staat redelijk laat op de site.
Het wil dus ook zeggen dat er ondertussen duidelijke taal naar de spelersgroep is gegeven. In goede zin VERANTWOORDELIJKHEID nemen ten dienste van het team en de hele club!!