rds.png rsd.png sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg

Na de toch wel teleurstellende voorbije twee wedstrijden, werd het tijd dat de supporters terug een strijdvaardige thuisploeg aan de slag zagen.

SPGH begon zoals vorige week met een blits start. Het doorkoppen van Rob Gielen en de door Maarten Vandenberk in de volley genomen trap verdween in de beneden hoek. 1-0 in 30”.

Opnieuw een half, zwaar bespeelbaar terrein liet goed voetballen bijna niet toe.
Ook nog in de begin fase van de eerste helft werd het door een snelle actie op links 1-1.

De thuisploeg bleef echter gevaarlijk via het aanvalsdriehoek Maarten, Rob en Robin. Door het aandringen van SPGH konden we via een owngoal terug op voorsprong komen 2-1. Vervolgens konden we nog door een fraai overhoeks schot van Robin uitlopen tot 3-1

Toch lieten we ons net voor de rust weer ringeloren. Een minder gevaarlijke voorzet werd toch eenvoudig terug centraal voor doel gekopt en Park Houthalen milderde net voor rust tot 3-2.

Een paar verschuivingen werden voor de start van de tweede helft door de thuisploeg doorgevoerd om de veldbezetting zo optimaal mogelijk te maken. De wedstrijd ging dan ook op en neer met wisselende kansen voor beide teams.

De scheidsrechter was niet van plan vroeg thuis te zijn en liet de wedstrijd +/- 6 min door spelen.
Eén blessurebehandeling en enkele wissels waren hiervan volgens de scheidsrechter de oorzaak??

En ja hoor! Een vrijetrap vanaf de zijkant werd in het pak gedropt en viel voor een voet van de bezoekers en werd in het doel gewipt.( 3-3)
Einde wedstrijd dan toch maar!

Jammer dat we de drie punten niet thuis konden houden. Deze werklust was echter wel waar de supporters op zaten te wachten. De drie punten zullen wel volgen als we deze ingeslagen weg blijven volgen.