sekura150901.jpg rsd.png sponsors2.jpg rds.png SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg SGH-Vanbuel.jpg

SGH – GS BEEK 2  -  2

Lag het aan de plotse warmte , was het een gebrek aan concentratie of juist overconcentratie , feit is dat onze jongens de wedstrijd aanvatte zoals ze de opwarming hadden beëindigt nl. Veel te slap .

Overal kwamen we een stap te laat , werden in balbezit verkeerde keuzes gemaakt en hiervan profiteerde Beek .

Dit alles resulteerde in 2 gele terechte  kaarten binnen de 15’ en dit voor Jonah ( minuut 6 ) en Jasper ( minuut 14 ) ; uit deze vrijetrappen kwam Beek gevaarlijk voor doel met hun lengte .

Uit de 2e vrije trap was het dan ook raak ; bal richting 2e paal waar Simons vrij mocht inkoppen .

Blijkbaar het sein om bij ons een tandje bij te steken want onmiddellijk daarop een zéér knappe combinatie over 2 – 3 stations tot bij Jasper die met een heerlijke voorzet de goed gevolgde Jonah kon bedienen .

Deze kopte de bal mooi voorbij Hermans in doel ( 1 – 1 ) .

Iedereen die dacht dat SGH nu echt wakker was , kwam bedrogen uit .

De fouten stapelden zich op , het tempo lag te laag en uit een van de correct gefloten vrije trappen kon weer Simons vrij inkoppen .

Ben pareerde de bal nog met een knappe reflex tegen de deklat maar de altijd goed staande Vanbuel had de bal maar voor het intikken .

Na 30’ 1 – 2 .

We kregen het tempo maar niet in de wedstrijd op enkele flitsen na ; uit een van die flitsen kwam de bal weer bij Jasper die de vrijstaande Koen kon bedienen maar zijn schot werd gblokt door een verdediger van Beek .

1 – 2 met de rust en daar kwam vooral de thuisploeg nog goed weg .

De 2e helft zagen we dan een scherper SGH met veel meer druk vooruit .

Hierdoor werd Beek verplicht om meer en meer de lange bal te hanteren .

Nochtans kwamen we op een vrije trap weer goed weg ; bal over 3 spelers en de volledig vrijstaande Martens vond een sterk keepende Ben op zijn weg .

Daarna vonden wij steeds beter de vrije man en dit resulteerde in enkele kleine kansjes en dito hoekschoppen .

Was Eli bij de eerste hoekschop na rust net niet attent genoeg , dan was hij dat bij de 2e zeker wel en met een intikker zette hij de bordjes weer gelijk .

Met nog een klein halfuur te spelen tijd voor de thuisploeg om door te duwen en dit gebeurde .

Beek kwam er niet meer uit en de kleine kansjes stapelden zich op ; toch in de eindfase lukte het net niet .

Zo ook toen een goed ingevallen Rob zijn tegenstrever mooi uitspeelde met rechts en dan te overhaast wilde besluiten met links ; dit terwijl Jasper volledig vrijstond .

Een dik kwartier voor tijd kwam Beek nog enes opzetten ; Vanbuel draaide zich knap vrij van Maikel die het nodig vond om daar na te trappen en van geluk mocht spreken dat hij weg kwam met geel .

Een dikke 5’ later sloeg het noodlot dan toe ; na dom balverlies van Koen op de 16 meter van Beek moest Maikel een beetje aan de noodrem trekken .

2e keer geel en douchen ; dit tot woede van zijn trainer ( niet zozeer voor de 2e maar vooral voor de overbodige 1e kaart en de schorsing volgende week ) .

De wedstrijd kabbelde zo naar zijn einde en uiteindelijk waren beide ploegen tevreden met een gelijkspel in een zeer matige wedstrijd .

Met de altijd moeilijke verplaatsing naar het goed gestarte Reppel zullen onze jongens toch uit een ander vaatje moeten tappen .

De wil is er duidelijk ; nu nog een goed resultaat daaraan koppelen en we kunnen verder .