Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

sponsors2.jpg SGH-Vanbuel.jpg rds.png sekura150901.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg rsd.png

Door de schorsing van Maikel en het wegvallen van Jaspzer met griep werd de ploeg ten opzichte van vorige week op enkele plaatsen gewijzigd .

Nick en Thijs namen hun vertrouwde plek van vorig seizoen weer in , Zander kwam op rechts en Gianni ( Loco ) nam de plaats van Jasper in .

Al vanaf de eerste minuut namen we de wedstrijd in handen met verzorgd en goed combinatiespel .

Dit zonder echt voor gevaar te zorgen .

Reppel speelde in de eerste 10’ aardig mee maar verder dan wat lange ballen richting Ben kwamen ze niet .

Eerste echte opwinding op het kwartier toen Rooyackers met een gestrekt been inging op Wouter .

De speler van Reppel mocht van geluk spreken dat hij slechts met geel wag kwam ; in dezelfde fase kreeg ook Ben Kees geel nadat hij verhaal ging halen bij Rooyackers .

Daarna kabbelde de  wedstrijd op een degelijk tempo verder ; SGH met het meeste balbezit maar in de eindfase wilde het niet lukken .

Of de eindpass was niet goed , of er werd matig tot slecht besloten op doel .

De wedstrijd brak eerst echt open iets voor het half uur ; een lange bal naar onze helft en de volledig onnodig uitkomende Ben controleerde de bal slecht met zijn bovenbeen .

Kerkhofs nam het geschenk dankbaar aan en zonder ook maar 1 uitgespeelde kans stond de thuisploeg op 1 – 0 .

Voor SGH het sein om een tandje bij te steken ; het tempo ging omhoog , de vrije man werd steeds beter gevonden maar eens aan de 16m stokte het weer .

Reppel hapte naar adem maar kwam 10’ voor rusten weer zéér dreigend voor Ben . Ben Kees met een slechte laterale bal die werd onderschept door Kerkhofs .

Kerkhofs in 1 tijd diep op Van Heeswijck die 1 op 1 kwam met Ben .

Ben bleef goed kijken en maakte met een knappe reflex zijn foutje meer dan goed .

2 – 0 bij de rust zou ook overdreven geweest zijn .

Na rust een nog feller SGH met onmiddellijk een goede opening op rechts naar Koen Knevels . Die kapte zijn man goed uit en mikte met links naar de verste bovenhoek .

Een goed keepende Leynen kon de bal nog net uit zijn doel houden .

De druk bleef aan en nog geen 10’ later volgde de volgende echt grote kans . Eli legde de bal in de 16 meter panklaar voor Gianni maar deze besloot over doel .

Tot Koen Knevels iets over het uur een hoekschop mocht nemen en de sterk spelende Rob kopte de bal in doel .

1 – 1 en meer dan verdiend .

De druk van SGH bleef aan tot ongeveer de laatste 10’ maar zoals in de eerste helft ontbrak het ons aan scherpte in de 16 meter .

Zo verkwanselde de hardwerkende Eli 2 goede mogelijkheden binnen enkele luttele minuten .

Reppel kwam er heel sporadisch uit ; toen de zoveelste lange bal richting 16 meter van SGH dan toch eens goed kwam , was het ook gevaarlijk .

Van Heeswijck kopte terug op Kerkhofs die vrij kon besluiten op doel .

Gelukkig voor ons wierp Nick zich nog in de baan van de bal .

Toe diezelfde Nick 2’ voor affluiten zijn 2e gele kaart kreeg , werd het nog warm voor het doel van Ben maar Reppel kon de man meer situatie niet meer uitspelen .

Gemengde gevoelens bij het gelijke spel .

Teleurstelling omdat we toch weer 2 punten laten liggen ; trots op de manier van spelen en vooral trots op de mentaliteit in de groep .

Op deze manier moet het een keer gaan lukken ; hopelijk volgende week tegen Anadol die momenteel op gelijke hoogte staan met onze jongens qua puntenaantal .