sekura150901.jpg rds.png SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg rsd.png SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg

SGH – ANADOL   1  - 3

Na de goede prestatie tegen Reppel was iedereen hoopgevend voor de wedstrijd tegen Anadol .

Doch vanaf de eerste minuut botsten we op een fel opzittende tegenstrever die ons geen ruimte liet tot voetballen .

De man minder situatie ( Jasper moest met een bloedneus van het veld voor verzorging ) werd door de tegenstrever bijna onmiddellijk afgestraft .

Tot 3x toe onnodig balverlies op eigen helft waardoor de bal uiteindelijk bij Huyuk belandde die vanaf 16 meter staalhard voorbij Ben knalde 0 – 1

.

Wie dacht dat het tij zou keren kwam bedrogen uit .

Anadol ging op hun elan verder en bij onze spelers kwamen overal 2 tot 3 stappen te laat ( achter de feiten aanhollen heet dat dan ) .

Het was dan ook wachten op de 0 – 2 . Die kwam er na alweer goed en snel samenspel over de rechterflank van Anadol .

Ayaz zette Thijs voor de zoveelste keer in de wind en centerde de bal scherp voor doel waar de inkomend Birinci de bal al glijdend in doel verwerkte .

Tot aan de rust geen enkele goede combinatie van de thuisploeg die uiteindelijk blij mocht zijn met de 0 – 2 ruststand .

Na rust een ander beeld ; SGH ging hoger spelen en zetten de tegenstrever meer onder druk .

Tot wat enkele halve kansjes en mogelijk appel voor een strafschop kwam het niet . Het waren eerder de bezoekers die op de tegenaanval er scherp en gevat uitkwamen .

Toen de volledig vrijstaande Eli op het uur werd aangespeeld in de 16 meter besliste hij om de bal terug te kaatsen i.p.v. door te draaien en te scoren .

Uiteindelijk doofde de druk van SGH en in de 83’ werd het zelfs 0 – 3 door alweer een snelle counter ditmaal met iet of wat geluk door Karatoprak .

De eerredder van Gianni 2’ voor affluiten was niets meer dan een doekje voor het bloeden .

Heel verdiende overwinning van onze tegenstrever en toch wat stof tot nadenken voor onze jongens .

Met goede intenties alleen win je geen wedstrijden ; alleen als iedereen tot het uiterste gaat zijn we in staat om punten te oogsten .

Volgende week in Halen wordt hopelijk uit dat vaatje getapt .