Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg SGH-Vanbuel.jpg rsd.png sponsors2.jpg rds.png SGH-PZ.jpg

Na de nederlaag tegen Anadol was het de afgelopen week zaak om de kopjes weer leeg en fris te krijgen aangezien we met Halen een ploeg tegen kregen die toch tot de top 5 van onze reeks hoort .

Al vanaf het eerste fluitsignaal was te merken dat dit zo was .

Halen kwam niet in hun spel en ons blok kon de eerste pogingen tot aanval vlot weren .

De eerst echt goede actie kwam van SGH .

Koen K.  Die Jasper vrijspeelde op de linkerflank , een goede center richting Eli die de bal goed aannam en in de draai afwerkte .

Met een goede beenreflex zwiepte Pauwels de bal echter uit doel .

Zo ging de wedstrijd verder ; Halen met het meeste balbazit maar zonder een enige kans te creëren en SGH vanuit een goed blok tegenprikkend .

Zo ook vlak voor rust ; weer een aanval over links en weer Jasper die de bal laag richting 1e zone speelde maar Pauwels was sneller op de bal dan onze aanvallers .

Ruststand 0 – 0 .

Na de rust kwam er lichtjes meer druk van Halen ; ze combineerde een stuk vlotter maar Ben werd slechts 1x op proef gesteld door een goed afstandschot van Desautez .

SGH bleef goed in organisatie en probeerde op tijd en stond tegen te prikken .

Toen hun beste speler Desautez met een goed combinatie richting 16 meter snelde ging hij gretig neer na een uitgestoken been van Nick .

Strafschop i.p.v. fout mee voor een schwalbe . Ozpoyraz na het geschenk aan en uit het niets was het 1 – 0 .

SGH moest even bekomen van deze opdoffer en dat gebeurde ook  . Enkele minuten na de 1 – 0 hadden 3 spelers de gelijkmaker aan de voet na weer een goede center van Jasper maar alledrie zagen ze de bal net voorbij gaan .

Op de daarop goed uitgespeelde tegenaanval werd de bal laag voor doel gegeven ; Koen miste zijn interceptie volledig en Desautez maakte er 2 – 0 van .

Bij SGH gingen vanaf toen de kopjes hangen en Halen maakte er met een enig mooie combinatie nog 3 – 0 van via Cicero .

Zelfs de verdiende tegentreffer werd ons niet gegund ; Eli miste tot 2x toe van dichtbij .

Een ietwat overdreven eindstand gezien het wedstijdbeeld .

Met deze ingesteldheid moet het vroeg of laat toch eens gaan gebeuren ; laat ons hopen volgende week tegen de buren van Kadijk