SGH-Vanbuel.jpg rsd.png SGH-PZ.jpg sponsors2.jpg rds.png SGH-Gero.jpg sekura150901.jpg

voor meer foto's

De wedstrijd tegen de buren van Kadijk moest de wederopstanding van SGH inluiden en zo geschiedde .

Met Nick als diepe spits voor de afwezige Rob namen onze jongens vanaf het eerste fluitsignaal de wedstrijd in handen .

Nog binnen de minuut had een scherp opzittende Eli de 1-0 aan de voet maar Cypers redde goed

.

Het eerste half uur walste ene goed voetballend sporting over de tegenstrever maar de echte kansen bleven uit .

Zo was er wel een half mislukte omhaal van Nick en een lepe plaatsbal van Nick  .

Toen op het half uur Eli in het straatje werd gestuurd werd hij fors onderuit gehaald door Mentens .

Strafschop voor SGH en een gele kaart voor Mentens !!

Alleen de lijnrechter dacht er anders over ; Mentens had eerst de bal gespeeld en daarna de man vol onderuit gehaald .

Rare kronkel van het scheidrechter duo als je bedankt dat wij zo al tot 3x toe een strafschop tegen kregen .

De hoekschop leverde niets op en erger nog , SGH herviel heel even in de oude gewoontes .

Kadijk kon hier ei zo na optimaal van profiteren maar de shcerpte bij hun vrije trappen ontbrak en de dwarligger hield ons van een eventuele , onverdiende , achterstand .

Toen 3 minuten van tijd Jasper met een vrije trap Maikel vond stond het oververdiend 1 – 0 .

Maikel devieerde de bal enig mooi in doel .

Na rust ging SGH op haar elan verder en 10’ in de 2e helft was het zover .

Koen ging voor de zoveelste keer vanop het middenveld aan de haal en bediende Eli met een listige pass .

Eli dacht alles en iedereen te dribbelen maar gaf de bal uiteindelijk aan Nick die de verdiende 2-0 voorbij Cypers plaatste .

Kadijk gooide hierop alle registers open en SGH vergat in de volgende 10’ de klus helemaal te klaren .

Mede door deze missers maar zeker ook door de druk van Kadijk kregen we het moeilijk .

We voetbalden niet meer en elke lange bal kwam sneller terug dan dat hij naar voor werd getrapt .

Het geluk was echt wel met ons toen Kadijk een 2e keer de lat trof .

Toen de goed ingevallen Sander na een mooie uitgespeelde combinatie er 3-0 van maakte was de eerste 3-punter een feit .

Hopelijk geeft deze overwinning onze jongens een flinke boost en kunnen we met volle moed naar Gruitrode.

Bekijk foto's