rds.png SGH-PZ.jpg rsd.png sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg SGH-Vanbuel.jpg

De 11 die de wedstrijd tegen Turkse waren begonnen behielden het vertrouwen voor de wedstrijd tegen de buren van Herkol .

Dat de weersomstandigheden een rol van betekenis kon spelen in deze derby was voor aanvang reeds merkbaar .

Gestuwd door een felle rugwind namen we de wedstrijd onmiddellijk in handen .

Dit resulteerde na een paar minuten in een hoekschop genomen door Jasper en met een krachtige buffelstoot door Maikel in doel verwerkt ( 0 – 1 ) .

De vroege voorsprong zorgde bij onze jongens voor vertwijfeling en ei zo na kon Herkol daar in de volgende minuten van profiteren .

Eerst was Ben goed bij de pinken en iets later hadden we geluk dat Jansen vanuit buitenspel scoorde .

De druk van Herkol bleef echter en resulteerde nog in 2 tot 3 goede mogelijkheden ; de eerste strandde op de lat en de 2e werd door Janssen vakkundig gemist .

Tijd voor SGH om het heft terug in handen te nemen .

De 3e hoekschop was voor ons weer een goede ; goed aangesneden door Koen en mooi in doel verlengd door Rob ; 0 – 2 na een goede 20’ .

Vanaf dat moment kwam er wat rust in het spel van sporting en werd er aardig gevoetbald .

Dit resulteerde in enkele mooie kansen maar de gevaarlijkste fases kwamen er nog met 2 afstandschoten .

Bij de eerste had Nick pech dat zijn trap vanaf de middellijn tegen de lat belandde en ook het schot van Koen ging over de doelman maar ook de dwarsligger .

Na rust verwachtte we ons aan een heuse stormloop van de thuisploeg maar buiten wat steriele druk kwamen ze niet .

SGH bleef goed de vrije man zoeken en vinden en speelde zo enkele mooie kansen bij elkaar .

Maar zowel Rob , Koen als Gianni konden de voorsprong niet uitdiepen .

Herkol vond daartegen niet het juiste antwoord maar toen 20’ voro tijd Milos zich achter een vrije trap schaarde , was er een zéér attente Ben om zijn netten schoon te houden .

Tevens ook het laatste wapenfeit voor Herkol ; het waren daarentegen onze jongens die de voorsprong nog verder uitdiepten .

Na een doorsteekbal van Ivan ging een sterkspelende Rob alleen op doel af , gaf op het juiste moment breed op Koen die het geschenk gretig aannam .

0 – 3 was tevens ook de verdiende einduitslag .

Dit smaakt alleszins naar meer en hopelijk is de trein nu ook vertrokken .

Makkellijk zal het tegen titelkandidaat Koersel niet worden maar als iedereen met dezelfde inzet en bereidwilligheid wil spelen is alles mogelijk .