Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg rds.png rsd.png SGH-PZ.jpg

Met Philippe voor de geschorste Nick begonnen onze jongens vrij aardig aan de wedstrijd .

De eerste kans was na enkele minuten voor Rob die een voorzet van Jasper in de handen van Huysmans kopte .

Vrijwel onmiddellijk daarna een diepe bal van Lindelhoeven waar Philippe sneller op de bal was dan zijn tegenstrever maar deze bal ongelukkig terugspeelde op Ben .

Vaesen was iets sneller op de bal dan Ben en na 4’ waren we op achtervolgen aangewezen .

Tijd voor SGH om de druk iets te verhogen ; het tempo ging omhoog en de balcirculatie was bij momenten vrij aardig .

Tot aan de 16 meter waar daar ontbraken we de scherpte of was de eindpas niet goed genoeg .

Toen Lindelhoeven op de 25’ een 2e hoekschop kort na elkaar mocht geven ston,d het plots 2 – 0 .

Goudsmet , veel sneller en alerter dan onze jongens , scoorde enig mooi met een deviatie achter het steunbeen .

Vanaf dan zag je bij SGH de kopjes weer hangen ; het gemor en gezeur nam de bovenhand en aan voetballen werd niet meer gedacht .

Lindelhoeven speelde vrij en vrank en we kwamen bij momenten goed weg ; een 3e doelpunt zou ook de doodsteek geweest zijn .

Die kwam er niet ; het werd integendeel 2-1 door Koen die een terechte strafschop feilloos omzette .

Wie dacht dat SGH na rust uit een ander vaatje zou tappen kwam al snel bedrogen uit .

We verloren teveel duels en waren nergens op de 2e ballen .

Het was dan ook vrij logisch dat alweer Goudsmet Lindelhoeven op 3-1 zette na een scherpe omschakeling ( hoekschop voor ons !! ) .

Lindelhoeven bleef de wet van de sterkste dicteren en de schamele pogingen van onze jongens verbleekten bij de grinta van hun .

Na een zoveelste fout in de eigen 16 meter werd het zelfs 4-1 door Plessers .

De 4-2 van Koen is enkel en alleen het vermelden waard o.w.v. zijn schoonheid .

Een pegel , wellicht uit frustratie , vanop zeker 30 meter die los over Huysmans in de haak belandde .

Geen echte wapenfeiten meer daarna en Lindelhoeven won verdiend deze derby .

Voor SGH de zoveelstre gemiste kans om dichterbij de middenmoot te sluipen .

Met nog 2 thuiswedstrijden voor de winterstop zal alles op alles gezet moeten worden om nog voor de kerst wat broodnodige punten te vergaren .

Met Paal en Hamont als tegenstrevers zal dit geen makkelijke opdracht worden en kan dit enkel en alleen slagen indien iedereen een tandje wil bijsteken .

Hopelijk op naar toch nog een goede en misschien wel wiit kerst !