SGH-Vanbuel.jpg sekura150901.jpg sponsors2.jpg rsd.png SGH-PZ.jpg rds.png SGH-Gero.jpg

In een zéér potige wedstrijd waren het onze jongens die het best van start gingen .

Al in de eerste minuten leverde dit gevaar op .

Theunis bracht redding op een goede poging van Koen .

Toen enkele minuten later Wouter vanop een kleine 20 meter de bal op zijn slof nam , dacht iedereen dat dit de 1-0 zou worden .

Theunis pareerde de bal met een zéér goede redding uit zijn doel .

De rest van de eerste helft bestond vooral uit veel middenveldspel en enkele zéér stevige duels .

Kansen waren er echter niet meer zodat we gingen rusten met een 0 – 0 .

In de 2e helft trachtte SGH iets meer initiatief te nemen mar echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op .

Paal beperkte zich nog meer tot verdedigen en de enige opwinding kwam er toen Ben ongepast zijn doel verliet en half naast de bal trapte .

Gelukkig voor onze jongens was Nick paraat om het gevaar te weren .

Aangezien beide organisaties pal stonden tot aan het eindsignaal kwam er geen verandering in de score .

Toch weer een punt voor onze jongens al schieten we hier weinig mee op .

Voor de derby tegen Hamont , waar Nick nu weer geschorst is , zullen we de mogelijkheden toch moeten afmaken .

Geen gemakkelijke opdracht , Hamont staat knap 4e in de totale stand en prijkt alleen op kop in de 2e periode , maar moeilijk gaat ook .

Met de inzet en het karakter van zondag kan het weer een leuke en spannende wedstrijd worden .