Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

SGH-Vanbuel.jpg SGH-Gero.jpg rds.png sekura150901.jpg sponsors2.jpg SGH-PZ.jpg rsd.png

Net zoals de voorbije 2 thuiswedstrijden begonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd .

Niet alleen hadden we het betere spel , ook de eerste kansen waren voor ons .

Zo besloot Rob net naast nadat hij in de 16 meter zich mooi vrij had gemaakt en schoof Gianni net voor hij wilde besluiten iets onderuit .

Toen op het kwartier een doodschop van Bosmans op Koen Knevels onbestraft bleef , was de toon voor de rest van de wedstrijd gezet .

Gevolg van deze nare trap , was exit Koen en SHG moest zich heroriënteren .

Dit duurde toch wel een dikke 10’ ; het spel verwaterde en de duels stapelden zich op .

Voor SGH kreeg Rob wel een gele kaart aangesmeerd terwijl zijn fout zéér licht was ten opzichte van die van Bosmans .

En Hamont ? Zij loerden op eventuele fouten van ons om dan razendsnel diepgang te zoeken .

De organisatie van SGH stond echter pal waardoor Ben niet 1x echt werd bedreigd .

Toch nog 1 goede mogelijk voor Gianni indien hij in de 16 meter zelf zijn kans had gegaan .

De 2e helft was een beetje van hetzelfde nl. Veel inzet en veel goede wil bij SGH en een Hamont dat nog verder in organisatie kroop jopend op dat ene foutje .

De enige constanten in het spel waren de fouten en het gebrek aan echte kansen al had Gianni in de 49’ het tij kunnen doen keren .

In plaats van zelf door te gaan speelde hij de bal ongelukkig naar links en weg was de kans .

Toch weer enig animo toen Sander de moegestreden Gianni kwam vervangen .

Op een van deze goede fases werd Sander in de 16 meter onderuit gehaald maar de scheidsrechter vond dit blijkbaar te licht om hiervoor strafschop te fluiten .

Als we dan de heenwedstrijd in gedachten houden , de bal daar tot 2x toe voor véél minder op de stip , een voor SGH rare beslissing .

En Hamont ? zij dreigden 1x met Vrijssen die met zijn afstandschot de lat scheerde en met een mooie kans in de 90’ doch een sterke Maikel haalde de bal voor de neus van Bosmans weg .

Op basis van inzet , karakter , de kansen maar ook het geleverde spel had SGH meer verdiend .

Het bleef echter voor de 3e keer thuis steken op een 0 – 0 .

Nu genieten van de kerstdagen en dan vol er tegen aan voor de resterende 14 wedstrijden .

Met deze mentaliteit moeten we in staat zijn om onderaan weg te geraken .