rsd.png SGH-Gero.jpg rds.png SGH-Vanbuel.jpg SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg sponsors2.jpg

Tegen een rechtstreekse kandidaat bogonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd .

Door de afwezigheid van Rob en Ivan ( beiden geschorst ) werd een fitte Maarten in de ploeg gedropt .

Ook Joran kreeg zijn vuurdoop nadat Ben moest afhaken met werkverplichtingen .

De eerste minuut was het al bijna raak ; een goede pass op Gianni die op snelheid voorbij zijn tegenstrever ging en de bal perfect op het hoofd van Maarten schilderde .

Deze laatste kon zijn kopbal niet drukken en de eerste kans ging over .

Reppel speelde bij momenten goed mee maar Joran werd zelden of nooit bedreigd .

SGH daarentegen speelde fris en met veel druk vooruit ; elke aanval zorgde wel voor gevaar .

Toen op de 10’ de zoveelste aanval op gang werd gezet , kwam de voorzet weer van Gianni ; een goed gevolgde Jasper schoot de bal beheerst in doel .

1 – 0 was op dat moment meer dan verdiend .

Op het kwartier dan toch een eerste echte dreiging van Reppel maar V.Heeswijck besloot zijn kopbal in de handen van Joran .

In de 20’ volgde misschien wel de mooiste aanval van de wedstrijd ; Koen speelde diep op Maarten die met een schitterende controle de bal in zijn bezit hield .

Een vanop de eigen 16 meter opgerukte Nick bediende die plots oog in oog kwam met Leynen .

Nick schoof de bal beheerst langs Leynen en het stond 2 – 0 .

SGH was nu duidelijk baas en hield Reppel goed in bedwang .

Kleine kansjes volgden in tegenstelling tot Reppel dat zelden in de buurt van Joran kwam .

Toen een zoveelste mogelijk voor de thuisploeg werd afgerond door Philip leek de wedstrijd gespeeld .

Onze jongens namen wat gas terug en lieten Reppel stilaan in de wedstrijd komen .

Een eerste waarschuwing kwam er toen Neyens randje 16 werd aangespeeld maar Joran de bal vakkundig onderschepte .

Met nog 2’ op de klok ook nog 2 acties het vermelden waart ; eerst had Maarten moeite om de bal te controleren en beslistte zo op Leynen en ook de rebound kon door een hard werkende Eli niet in doel verwerkt worden .

Meer nog , tijdens de tegenaanval liet Joran ongelukkig de bal los en Tijskens was er als de kippen bij om de 3-1 ruststand op het bord te zetten .

De 2e helft kregen we een heel ander beeld te zien ; Reppel voerde de druk op en SGH moest achteruit .

De hete standjes voor het doel van Joran volgden en SGH kwam zelden of niet vanonder de druk uit .

De 3-2 in de 78’ was dan ook het logische gevolg ; Balverlies op eigen helft en onmiddellijk werd Vrolix diepgestuurd . Oog in oog met Joran miste hij niet .

Even later stond het zelfs bijna 3 – 3 maar Tijskens scoorde vanuit buitenspel .

De druk werd alsmaar groter en in de 85’ moest Joran met een een geweldige redding de meubelen redden toen V.Heeswijck de bal vrij in de 16 meter kreeg aangespeeld .

Het werd dus bibberen tot de 95’ toen een goed leidende shceids de wedstrijd affloot .

Al bij al een verdiende overwinning . Gezien de concurrentie onderaan doen we een schitterende zaak maar we zijn er nog lang niet .

Volgende week tegen Anadol toch maar onthouden dat een wedstrijd 90’ duurt en dat we als team tot de laatste minuut moeten blijven knokken .