SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg rds.png SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg rsd.png

Op een slecht en vrijwel onbespeelbaar veld gingen we de confrontatie met Anadol aan .

Door de ziekte van Koen T.  werd Ben K. Een rij naar achter geschoven en kwam Ivan terug in de ploeg .

De eerste goede mogelijkheid kwam er na enkele minuten ; Gianni zette zich door op rechts , kon de bal voorkrijgen tot bij Maarten die mooi aflegde op Koen K. .

Koen besloot zijn schot echter aan de verkeerde kant van de paal .

Daarna kwam Anadol beter in het spel ; zij hadden duidelijk minder moeite met de harde ondergrond .

Het eerste echte gevaar kwam er toen Ulupinar na een goede dribbel op doel besloot maar Ben gevat de bal pakte .

Anadol begon zich meer en meer te manifesteren en onze jongens hadden het moeilijk .

Vooral op het middenveld waren alle ballen voor hun .

Ondanks een goede organisatie achterin kwamen er voor rust nog enkele hete standjes voor het doel van Ben .

De kansen werden echter door hun spitsen gemist of Ben zat er goed tussen .

Ruststand 0 – 0 en op dat moment lichtjes gevleid voor SGH .

Na rust maakte Djordje zijn debuut ; hij verving Ivan .

Het spel veranderde niet en onmiddellijk na aftrap ging Anadol resoluut in de aanval .

De eerste hoekschop , na 30” , resulteerde in de openingstreffer .

De bal werd slecht ontzet en Gungor schoot via een speler van SGH de 1-0 op het bord .

In de daaropvolgende minuten hadden onze jongens het moeilijk om het evenwicht te herstellen en was de 2-0 dichter bij dan de 1-1 .

Toch zou de 1-1 er komen ; na slecht verdedigen ontfutselde Maarten de bal bij Durmaz en scoorde met een fraaie lob de gelijkmaker .

Sein voor SGH om door te duwen ; slechts 2’ later zette Nick hoog druk op Gungor die de bal daardoor verspeelde aan Maarten .

Maarten op snelheid de 16 meter in en simpel voorbij de doelman . 1 – 2 .

Maartens honger was nog niet gestild want toen Jasper 5’ later de flank afdweilde en de bal voorzette , had hij de 1-3 maar voor het intikken .

Het vertrouwen bij SGH was terug en het ongeloof bij de jongens van Anadol tekende de rest van de wedstrijd .

Alhoewel de thuisploeg nog aandrong met steriele aanvallen , waren onze jongens nog dicht bij de 1-4 .

Eind goed al goed is de boodschap na deze wedstrijd .

Een pluim voor de inzet en het karaketer van alle spelers en een speciale dank aan Giel en Rob die na een laat telefoontje toch bereid waren om de clubkleuren mee te verdedigen .