rsd.png sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg rds.png SGH-Vanbuel.jpg

Met een basiplaats voor onze nieuwe aanwinst Dorde begon SGH sterk aan de wedstrijd .

De eerste minuten waren voor ons maar echte doelkansen bleven uit .

Daarna waren de bezoekers gedurende 10’ het bedrijvigst maar echt verontrusten konden ze Ben niet

.

Het spel ging de eerste helft goed op en neer met bij momenten hoog tempo en goed voetbal .

Buiten wat kleine schermutselingen in beide 16 meter gebieden kwam het niet en een logische 0 – 0 was het resultaat bij de rust .

Na de rust nam SGH meer initiatief en de kansen bleven niet uit .

Zo werd Jasper , na goed samenspel met Eli , vrijgespeeld op de flank maar zijn voorzet werd niet beloond ; zowel Maarten als Gianni kwamen net te laat .

Even later opnieuw SGH ; Nick speelt mooi in op Maarten die de doorlopende Nick terug bediend .

Fout in de 16 meter en strafschrop schreewde alles wat groen rood was maar een zwak leidende ref oordeelde anders .

Tot dan waren de spelers van Halen zelfs nog niet in de buurt van Ben geweest .

Iets over het uur een volgende goede aanval , over rechts deze keer . Gianni bedient de vrijstaande Dorde maar zijn schot spatte uiteen op de lat .

Ook de rbound van Nick werd door een speler van Halen afgeblokt .

De carambolle belandde bij Ben die zijn controle volledig miste ; onmiddellijk diepgang bij de snelle en kwieke Neven .

Neven slim breed op de aansluitende Oyporaz die , met enige moeite en via de paal , de 0-1 op het bord shoot .

Op dat moment zéér onverdiend .

SGH voerde de druk nog meer op en 15’ tijd werd dit bijna beloont .

Maarten kreeg de bal in de 16meter maar zijn gekruist schot werd door Pauwels knap gered .

Ook de ingevallen Slobodan kende pech toen zijn kopbaldoelpunt werd afgekeurd voor een vermeende duw .

Met Rob voor de moegestreden Maarten werd het de laatste 10’ alles of niets .

Met heel veel strijd en heel veel goede bedoelingen werd de wedstrijd volgemaakt maar het oververdiende doelpunt bleef uit .

Zo ging SGH de boot in maar het geleverde spel én vooral de mentaliteit stemden velen tot tevredenheid .

Deze ingesteldheid moeten we de rest van het seizoen blijven tonen te beginnen met de aartsmoeilijke verplaatsing naar de buren van Kadijk .

Hopelijk kunnen onze jongens daar weer aansluiten met een overwinning .