sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg rsd.png SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg rds.png

Na de hoopgevende prestatie thuis tegen Halen was bijna iedereen ervan overtuigd dat we , mits hetzelfde niveau , een goede stap richting behoud zouden maken .

Niets was echter minder waar . De thuisploeg begon met heel enthousiasme aan de wedstrijd en de makke spelers van SGH ondergingen de wedstrijd .

Zo waren er enkele kleine kansjes voor kadijk ; de eerste goede tegenprik had echter zomaar de 0-1 kunnen betekenen .

Maarten goed vrijgespeeld op links en met een lage center kon Gianni eigenlijk niet missen .

Gianni was echter iets te vroeg naar binnen gekomen en kon zo onvoldoende bij de bal .

Na het zoveelste balverlies , deze keer door Nick , kon Thijs T. In de 20’ vrij knap inflitreren .

De goed gevolgde Bijnens schoot de oververdiende 1-0 op het bord .

Kadijk duwde door en SGH kreunde nog meer . Het onderging nu nog meer het spel ; de organisatie vertoonde grote gaten en de taken werden onvoldoende uitgevoerd .

De spelers van kadijk deden wat ze wilden en toen Koen T. een beetje dom de bal verloor was Thijs R. Er als de kippen bij .

Koen probeerde nog te herstellen maar een lepe Thijs liet zich handig vallen ; strafschop .

Quinten zet om en 2-0 .

Toen vlak voor rust Mentens na een hoekschop vrij mocht inkoppen was de wedstrijd eigenlijk al over .

Toch tapte SGH na rust uit een ander vaatje ; de kansen volgden maar in de zone van de waarheid misten we overtuiging .

En als Cuypers dan toch eens geklopt werd , stonden paal en lat in de weg .

Zo misten achtereenvolgens Koen K. , Slobodan , Zander en Maarten de kans op een aansluitingstreffer al had Maarten recht op een strafschop na een fout van Kees .

Op de counter vergat kadijk om de boeken helemaal toe te doen .

De 3-1 van Nick laat in de wedstrijd was niet meer dan een doekje voor het bloeden .

Door deze nederlaag en de overwinning van Anadol op dorpsgenoot Herkol wordt het ongemeen spannend onderin .

Met nog 10 wedstrijden voor de boeg moeten we terug de spirit en drive krijgen van de maand januari om het behoud te verzekeren .

Geen gemakkelijke opdracht maar dat telt voor alle ploegen .

Zondag moet er terug een blok , een ploeg op het veld staan !!

Samen en alleen samen kunnen we het redden !!

Beantwoorden

Doorsturen