Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

sekura150901.jpg rds.png SGH-Gero.jpg rsd.png sponsors2.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg

Voor de belangrijke 6 punten wedstrijd in en tegen Ham moest Jasper in laatste instantie nog afhaken .

Het belang van deze wedstrijd werd voorafgaandelijk herhaald besproken en onze jongens leken de boodschap te hebben begrepen .

Vanaf het eerste fluitsignaal trokken zij vooruit en zette Ham onder druk .

Op een slecht bespeelbaar terrein werd er vlot gecombineerd ; we vonden vrijwel constant de vrije man en dit alles leverde enkele goede mogelijkheden .

De mooiste van al deze kansen was voor Koen K. maar tot 2x toe hield de paal Ham overeind .

Na deze sterke 25’ moesten we wat gas terug nemen .

Ham kwam beter in de wedstrijd , mede omdat bij ons de linies te groot werden .

Ook dit resulteerde in een levensgrote kans waarbij Koen T. In laatste instantie de bal via de paal kon ontzetten .

1. bij de rust en beide ploegen vonden dat ze meer hadden verdiend .
  2. Na rust vrijwel hetzelfde spelbeeld als aanvang eerste helft .

Met Rob i.p.v. Eli nam de druk op de verdediging van Ham alleen maar toe .

Toen op het uur , na een slecht ontzetten van een hoekschop de bal terug in de 16 meter van Ham werd gedropt , werd deze met de hand onderschept .

De scheidrechter floot meteen voor strafschop en Koen T. Liet deze kans niet onbenut . 0 – 1 en op dat moment meer dan verdiend .

Ham voerde vanaf dan de druk op mar tot echte kansen kwam het niet .

Het waren eerder onze jongens die de beste mogelijkheden kregen op 0-2 maar de efficiëntie in de 16 meter ontbrak .

Een kwartier voor tijd dan toch een doelpunt voor Ham maar dit werd terecht afgekeurd na een duidelijke fout op Ben B. .

Toen 10’ voor tijd de ingevallen Philippe dan uiteindelijk voor de oververdiende 0-2 zorgde , was de veer bij Ham helemaal gebroken .

In de laatste minuten maakt Koen K. Er nog 0-3 van .

Een goede collectieve prestatie die resulteerde in een belangrijke overwinning .

Door de winst van Reppel en vooral die van Kadijk blijft het onderaan spannend .

Ondanks de 3 punten zijn we er nog niet maar met deze ingesteldheid kunnen we van elke ploeg winnen .

Met een moeilijke verplaatsing naar Beek , dat toch volop strijd voor een eindronde ticket , zullen we deze mentaliteit meer dan nodig hebben .