SGH-Gero.jpg rds.png sekura150901.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg rsd.png sponsors2.jpg

Gezien het carnavalweekend werd door beide ploegen overeengekomen om de wedstrijd op vrijdagavond te spelen .

Was het nu de lange werkdag of de afwezigheid van Koen T. ( vakantie ) en Wouter ( geschorst ) maar onze jongens begonnen zéér slap aan de wedstrijd .

De eerste 20’ stonden we volledig onder druk en kwamen niet aan voetballen toe .

Elk duel werd verloren en elke 2e bal was voor Beek .

Toch kwamen de kansjes voor Beek er steeds na individuele fouten .

Zo speelde Ben K. Al in de 2’ een bal tekort terug en zorgden verder enkele spelers met dom balverlies voor gevaar in onze eigen 16 meter .

Gelukkig stonden bij Beek de kanonnen niet op scherp en bleef het bij dreigen .

Op het moment dat we in de wedstrijd kwamen , stuurde Simons een lange bal richting onze 16 meter .

Ben B. Kwam gevat uit en kon de bal makkellijk plukken .

Toch moest een tot dan toe goed leidende ref wat heen en weer getrek van Ben K. En Martens met een strafschop beoordelen .

Maggen nam het geschenk in dank aan en SGH op achtervolgen aangewezen .

De dreun duurde maar enkele minuten en SGH kwam steeds beter in hun spel .

De bal ging goed rond en dit leidde tot enkele gevaarlijke standjes voor het doel van Hermans .

Toch ging Beek met een gevleidde 1-0 de rust in .

De 2e helft gingen onze jongens op het elan van eind eerste helft verder .

Het tempo ging omhoog en Beek moest achteruit .

Dit leidde het eerste kwartier voor veel dreiging en enkele halve kanjes voor Maarten en Rob .

De eerste echte mogelijkheid kwam er na goed samenspel over rechts ; de bal ging randje 16 meter waar een goed gevolgde Nick snoeihard besloot .

Een attente Hermans ranselde de peoier uit zijn doel .

Niet veel later een duidelijke handsbal van Mallet , waar de scheids niet voor floot , waarna de bal in een tijd door Rob in doel werd getrapt .

1 – 1 met nog 20’ te gaan .

2’ later was het bijna zover ; Gianni zette gevat druk en veroverde de bal maar was ongelukkig in de afwerking .

Beek had tot dan 1x echt gedreigd maar SGH had geluk toen Van Buel werd afgefloten voor positiebuitenspel van Maggen .

Beek kreunde en hanteerde enkel nog de lange bal hopend dat deze een keer goed zou vallen .

Onze jongens bleven voetballen en na alweer goed voetbal over rechts zette Zander de bal voor op Maarten ; deze was een beetje te overhaast en weg kans .

Toen ook de laatste kans , een goede infiltratie en dito schot van Maikel , niet met een doelpunt werd beloond , kwam het besef dat we met 1 punt tevreden moesten zijn .

Jammer van de ongelukkige strafschop want anders hadden we een oververdiende 3 punter mee naar huis genomen .

Het laatste uur was van een zéér goed niveau en doet het beste hopen voor de derby thuis tegen Achel .

Al zal ook dat weer een wedstrijd zijn waar we het onderste uit de kan moeten halen .