Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg sekura150901.jpg rds.png rsd.png SGH-Gero.jpg SGH-PZ.jpg

Wat een revanche had moeten worden voor de nederlaag in Achel is uitgedraaid op een totale teleurstelling voor iedereen met een groen – rood hart .

De motivatie en wil was nochtans duidelijk merkbaar tijdens de opwarming maar eens het spel op gang , was hier niets meer van te merken .

Achel speelde met veel druk naar voor en maakte het ons enorm moeilijk .

De eerste schermutselingen voor Ben’s doel waren dan ook snel daar .

Ex speler Theuwis was na 15’ het dichtst bij een doelpunt maar met een ware kattesprong haalde Ben de bal nog uit doel .

Toch zou de 0-1 volgen ; Wouter en Zander beiden naar dezelfde man waardoor ze simpel uitgespeeld werden .

Wertelaers bediende de goed vrijgelopen Spooren die een vrije baan had naar doel en daar ook simpel afrondde .

Bij een aantal gingen de kopjes hangen wat uiteraard het niveau van onze jongens niet bevorderde .

Achel was nog een aantal keren dicht bij de 0-2 maar uiteindelijk haalde we de rust met een 0-1 achterstand .

Na de rust een veel gretiger SGH met veel meer druk nar voor .

Jammer dat het ereste het beste balverlies onmiddellijk werd afgestraft .

Bal diep op Hofstede die de bal snoeihard voorbij Ben in doel schoot .

Daarna was er vooral veel goede wil bij onze jongens maar Brecko echt bedreigen zat er niet in .

De bezoekers bleven de wet van de strekste dicteren en maakte er uiteindelijk nog 0-3 van via alweer Hofstede .

Voldoende stof tot nadenken na de wedstrijd en toch wat oplapwerk voor de volgende wedstrijden .

Hopelijk is deze offday dan volledig verteerd en kunnen we tegen Meeuwen weer aanknopen met een goede prestatie en meer nog met broodnodig puntengewin