SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg rds.png sponsors2.jpg rsd.png SGH-Gero.jpg

Voor deze super belangrijke 6 punten wedstrijd konden we geen beroep doen op de geschorste Koen Knevels .

Dat iedereen zich bewust was van het belang van deze wedstrijd was al snel duidelijk .

Ondanks een forse tegenwind begonnen we vrij aardig aan de wedstrijd en kwamen we bij momenten goed onder de hoge druk van Turkse uit .

De eerste kansen waren ook voor SGH maar Nick kopte een hoekschop van Jasper te zwak op doel .

Het was wel Nick die na een dik kwartier Maarten aanspeelde ; die ging met de bal aan de haal , kapte nog 2 tegenstrevers uit om vervolgens in de verste hoek de 1-0 op het bord te schieten .

SGH bleef de betere ploeg en Turkse kon enkel wat steriele druk uitoefenen .

Na een half uur wellicht de mooiste aanval van de 1e helft . Maikel onderschept goed de bal en via een goede combinatie met Jasper , speelt hij diezelfde Jasper vrij op de linkerflank .

Jaspers voorzet ging voorbij alles en iedereen en belandde zo bij Jonah die met zijn linker voor de 2-0 zorgde .

Turkse helemaal van de kaart en eigenlijk rijp voor een 3e doelpunt .

Dat kwam er echter niet al had het schot van Maikel , na een corner van Jonah , zeker meer verdiend .

Verder had Jonah de 3-0 zelf aan de voet na goed voorbereidend werk van Maarten maar hij besloot aan de verkeerde kant van de paal .

En zo dikwijls al dit seizoen stond het 2’ na de misser van Jonah plots 2-1 .

Een goed uitgespeelde aanval van Turkse en Kaya zorgde voor de aansluiting .

Na rust ging SGH , gesteund door een felle rugwind , op zoek naar een 3e treffer .

Ging de eerste uithaal van Ben Brebels nog rechtstreeks tot bij de doelman van Turkse was de 2e veel beter .

Deze ging over iedereen en Maarten was er als de kippen bij om zijn 2e van de dag te scoren .

Na 10’ in de 2e helft stond het 3-1 .

Er stond op dat moment maar 1 ploeg meer op het veld enkel werd dit niet vertaald in doelpunten .

Nick zijn kopbal ging eerst over en daarna miste hij volledig zijn schot na goed afleggen van Rob .

Toch zou het nog bibberen worden voor onze jongens ondanks een nummerieke meerderheid ( Yigit kreeg in de 66’ een 2e geel karton ) .

De motor sputterde , mede door de noodgedwongen wissel van Jonah , en Turkse vond weer hoop in hun spel .

Toen Erdin er een kwartier voor tijd 3-2 van maakte na een misverstand tussen Ben Brebels en Maikel was het nog werkendag voor SGH .

Ondanks nog een reuzekans voor beide ploegen bleef de 3-2 op het bord .

Over 90’ een dik verdiende overwinning .

Een opsteker voor de hele club zeker met de derby tegen leider Herkol in het verschiet .