rsd.png sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg SGH-Vanbuel.jpg SGH-PZ.jpg rds.png sekura150901.jpg

De uitwedstrijd tegen RC Peer heeft ons geen punten opgeleverd. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de thuisploeg. Ons begin was uitermate slap want al na 5 minuten was het 1-0. Een simpele combinatie over rechts leverde een lage voorzet op en Azevedo was sneller op de bal dan onze verdedigers en trapte goed binnen buiten bereik van Ben. Even later kwamen we goed weg toen Ben een trap van Azevedo alleen kon wegstompen en Gijbels kon binnen tikken. Gelukkig in

buitenspel positie. Daarna kantelde het spel en namen wij het initiatief. Dat resulteerde ook in kansen. Lode kon op rechts goed doorgaan, zag de meegelopen Jasper die eigenlijk onbegrijpelijk van een meter of 5 over trapte. Uit een lage hoekschop van Milos trapte Maarten nipt over, maar een minuut later was het wel raak. Hoog druk zetten leidde balverlies in en Maarten kon alleen op Op de Beek af. Rustig met links afgewerkt en 1-1. Weinig kansen nog voor Peer maar het was toch uitkijken voor hun snelle omschakeling. Bij een van hun tegenstoten kon Nick nog net de doorgebroken Azevedo foutief afstoppen maar wel ten koste van geel. Voor de rust nog 2 mogelijkheden voor ons maar 2 keer kon Maarten niet afwerken. Rust 1-1. Waar we in de 1e helft te slap begonnen gebeurde in de 2e helft precies hetzelfde. Een vrije schop vanaf links werd slecht verdedigd door ons en Gielen kon in doel verlengen. 2-1 in de 50e minuut. Veel doelgevaar kwam er daarna niet meer maar Ben moest nog handelend optreden bij een kans voor Gijbels. 20 minuten voor tijd ging Milos op links door, gaf een perfecte center en Lode trapte vanop een meter op 10 in volley op doel. 2-2 zou je denken maar Op de Beek redde fantastisch. Uit de daaropvolgende hoekschop kopte Rob op de bovenkant van de lat. Ons slotoffensief leverde nog weinig kansen op en in de 89e minuut viel de beslissing. Azevedo en Gielen rolden simpel onze verdediging op en Gielen mocht afwerken. 3-1 en match gespeeld. De laatste kans van Maarten vanuit een schuine hoek naast deed er niet meer toe. Waar zij wel toesloegen op het juiste moment in de wedstrijd lieten wij het na. Kwa kansen was het 50-50 maar zij waren efficiënter. Komende zondag zullen we toch echt met het mes tussen de tanden moeten spelen om de punten thuis te houden tegen Herkol. Anders kunnen we spreken van een gemiste start.