Zaterdag 14 okt. 19.30 uur

Zondag 8 okt.

GROTE HEIDE - TURKSE FC 1 - 0

4 PAAL 12

SGH-Gero.jpg SGH-PZ.jpg rds.png sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg rsd.png sponsors2.jpg

Zo stilaan beginnen we op stoom te komen want voor de 5e wedstrijd op rij niet verloren. In en tegen Elen wonnen we in een erg levendige en bij momenten goede wedstrijd met 0-1. Het was wel voor het eerst dit seizoen dat we de 0 konden houden. De partij begon met een schietkans voor Milos die met links nipt naast ging. Elen liet zich niet onbetuigd en Ben moest een poging van Bertjens onschadelijk maken. Een fout op Rob in de 16 werd niet gefloten en weer geen penalty voor ons, de zoveelste dit seizoen. Ons blok stond erg goed en de enige kans die Elen nog kreeg was uit een vrije schop. Aan de 2e paal kon Bertjens koppen maar weer redde Ben. In het laatste kwartier van de 1e helft alleen nog maar kansen voor ons. Het begon met een slechte terugspeelbal van hun die Jasper alleen voor Berben zette maar hij kon niet afronden. Even later zette Maarten voor vanop links en Rob verlengde met links maar de bal stuitte via de binnenkant van de paal terug in het veld. Een schot van Jasper werd nog gekraakt en een volley van Milos ging over. Ruststand 0-0 en dat was voor ons te weinig. Waar in de 1e helft het tempo hoog was en ook het niveau erg goed, was het in de 2e helft de scheidsrechter die het hele tempo bepaalde. Hij floot het hele spel kapot en zwaaide met de ene na de andere gele kaart. Hij vergat daarbij wel Baidjoe rood te geven na natrappen. Kansen waren er natuurlijk ook maar vooral uit stilstaande fasen uit de talrijke vrije schoppen. Ook onze 0-1 kwam voort uit een vrije schop. Jasper vanop rechts en Rob kopte via de grond binnen. Een grote kans was er dan voor Baidjoe maar zijn poging ging over. Een poging van Jasper werd door Berben gered met zijn voet. Ben redde een vrije schop van Rener en weer een vrije schop aan de overkant door Milos werd door Rob naast gekopt. Een kwartier voor tijd pakte Ben ( Kees ) zijn 2e gele kaart en moesten we nog door met 10. Zij kwamen niet verder dan alweer een vrije schop maar Ben was niet te kloppen. In totaal vond de scheidsrechter het nodig om 10x (!) geel te geven en 1x rood. Totaal overbodig maar het tekent wel de inzet waarmee er gespeeld werd aan beide zijden. Vol passie en ook een hoog voetballend niveau. Dit is wat we voor ogen hebben. Volgende week de zeer lastige thuiswedstrijd tegen Umitspor.