rds.png SGH-Vanbuel.jpg sekura150901.jpg rsd.png sponsors2.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg

Onze 3e overwinning op rij is een feit. We waren de betere van Umitspor en de 3-1 einduitslag was dan ook meer dan verdiend. Al in de 2e minuut onze 1e kans na een corner van Milos, maar Koen kopte nipt naast. Het was uitstel want in de 4e minuut was het wel raak. Maarten kon een rebound van Milos knap afwerken. 1-0. We gingen door en 2 minuten later weer een kans maar Jasper besloot over. Na een dik kwartier ging Rob goed diep op rechts, gaf een lage center en Milos trapte mooi binnen. 2-0 na 17 minuten. Waarschijnlijk ging het iets te gemakkelijk want in de 20 minuut kwamen zij terug in de wedstrijd na een fout van ons. Dom balverlies en Zorlu kon uiteindelijk binnen tikken. 2-1. Na een half uur knappe aanval van ons waarbij Milos Maarten voor de keeper zette maar zijn inzet werd nog net geblokt. 5 minuten voor de pauze kon Milos van een meter of 25 hard uithalen maar Mersinlioglu had een schitterende redding in huis. Nog 1 kans voor de rust na een mooie voorzet van Jasper, Rob kon vrij inkoppen maar schampte de bal. Rust 1-0. Te weinig gezien de kansen. De 2e helft werd wat dat betreft nog erger. Al na 5 minuten ging Milos knap door maar werd op het laatste nippertje geblokt. Het enige wapenfeit van Umitspor kwam er na 55 minuten maar een afstandsschot kon Ben niet verrassen. Weer de beurt aan ons. Rob trapte een assist van Milos op de keeper. Uit de verkregen corner kopte weer Rob nipt over. Ook de volgende corner was gevaarlijk, dit keer werd een schot van Maarten geblokt. Een kwartier voor tijd ging Thijs door, speelde Rob op links aan die wederom Thijs bediende maar zijn schot werd met het been gered door Mersinlioglu.  Volgende kans, een poging van Maarten spatte op de lat uiteen. We bleven creëren en nu kreeg Milos een kans uit een rebound maar trapte met links over. Dan was het de beurt aan Jasper. Jonah stuurde hem knap diep en hij kwam alleen voor de keeper maar ook nu redde deze. De verlossende 3-1 viel dan toch uit een hoekschop van Jasper kopte Nick aan de 2e paal binnen. Ook de laatste kans was voor ons. Een vrije schop van Milos ging maar centimeters naast. Nu moeten we proberen de goede serie voort te zetten en voor de 7e keer ongeslagen te blijven. Gemakkelijk gaat het niet worden want komend weekend staat de uitwedstrijd tegen Park Houthalen op het programma.