sponsors2.jpg sekura150901.jpg SGH-Vanbuel.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg rds.png rsd.png

In een erg attractieve en goede wedstrijd hebben we met 4-2 kunnen winnen in Park Houthalen. Voor de wedstrijd enkele aanpassingen door de schorsing van Nick en blessure van Koen waardoor er een nieuw centraal duo stond met Kristof en Ben. We begonnen stevig aan de partij en al in de 2e minuut was het raak. Rob kon afleggen op Milos, die kapte zich vrij en haalde met links snoeihard uit. 0-1. Ook Park speelde goed mee en had kleine kansjes. Een bal voorlangs in de 6e minuut was wel het gevaarlijkst. De gelijkmaker viel eigenlijk onverwacht. Er kon vanop links iets te gemakkelijk gecenterd worden en aan de 2e paal tikte D'Arnese binnen. 1-1 en zij gingen door. Een kopbal van Bartoli werd door Ben onschadelijk gemaakt. Na een dik half uur een schitterende aanval over 5,6 schijven en Milos haalde ( nu met rechts ) weer staalhard uit. In de kruising en 1-2. Dit was zowat het beste wat ik op dit niveau ooit gezien heb met een schitterende afsluiting. We duwden door en Maarten ging op links door, omspeelde de keeper maar werd nog door Schoofs onderuit gehaald. Maar geel en net buiten de 16 een vrije schop. Milos achter de bal en zeer knap over de muur binnen. 1-3 net voor de pauze. Net na de rust was de match gespeeld toen Milos diep stuurde en Rob de 1-4 op het bord zette. We bleven domineren en kansen creëeren. Zo pakte Del Arbol een poging van Jasper en had Maarten de 1-5 moeten maken na een voorzet van Rob. Maar hij besloot naast. Een kwartier voor tijd konden zij iets terug doen door Trinidad. Hij haalde met rechts uit en laag binnen. 2-4. In de 82e minuut werd een diepe bal verkeerd ingeschat bij ons en Kristof haalde de doorgebroken Deman neer. Enig tumult daarna want de scheids wist niet wie de fout maakte. Het duurde even maar uiteindelijk werd Kristof toch van het veld gestuurd. Ook met tien bleven we goed in blok spelen en gaven we weinig weg. Aan de overzijde nog bijna de kers op de taart voor Milos, maar zijn poging van bijna 50 meter over Del Arbol spatte uiteen op de lat. De rebound werd door Maarten verkeerd behandeld dus weg kans. Einduitslag 2-4. Zeer sterk collectief optreden en erg hoog niveau. Op naar Beek.