SGH-PZ.jpg rds.png sekura150901.jpg rsd.png sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg SGH-Vanbuel.jpg

Onze ongeslagen serie duurt nog even voort want ook Beek heeft ons niet kunnen stoppen. De einduitslag werd 0-1. Het eerste gevaar kwam van hun in de vorm van een scrimmage, maar daarna kwam het meeste gevaar van ons. Een schot van Rob ging over en een poging van Jasper werd door Hermans gekeerd. Ook Maarten deed een poging maar ook nu pakte Hermans. Balverlies van ons op het kwartier leidde bijna tot de 1-0 want Bloemen kon op Ben af maar deze redde knap met de voet. In de 23e minuut konden we hoog druk zetten in de hoek en uit een kluts kreeg Rob een schietkans schuin voor de goal en hij schoot mooi overhoeks binnen. 0-1. We waren nog iets te euforisch na de goal want nog in dezelfde minuut een open kans voor Beek toen Kalala alleen op Ben af mocht maar ook deze keer gaf deze geen krimp. Nog voor de rust een drietal kansen voor ons, eerst een vrije schop van Milos naast. Dan nog 2x Rob. Eerst op een center van Milos maar hij kon niet afwerken, en in de 45e minuut werd hij diep gestuurd en vanuit een schuine hoek trapte hij maar de bal kwam via de binnenkant van de paal terug in het veld. Rust 0-1. In de 55e minuut glipte Maarten door de buitenspelval en omspeelde hij Hermans maar werd, toen hij wilde binnentrappen, van achter onderuit gehaald door Houben. Penalty en rood. Unieke kans op 0-2 maar Hermans pakte de poging van Milos. Waar we tot dan goed verzorgd voetbal brachten werd het met 11 tegen 10 alsmaar minder secuur. In plaats van het balletje rond te laten gaan gingen we meespelen met het spelletje van Beek. Veel duels en weinig doordacht voetbal. Veel kansen leverde het voor de twee ploegen niet meer op. Wij kregen nog een goede kans na een center van Rob maar Jonah miste net de bal. De enige kans die zij kregen kwam voort uit een vrije schop. De bal ging uiteindelijk via een Beeks been nipt naast. Een goede 1e helft werd gevolgd door een mindere 2e maar het eindresultaat was natuurlijk wel een overwinning. 5x na elkaar gewonnen en 8 wedstrijden ongeslagen. Mooie series. Volgende week thuis tegen Lindelhoeven, wel zonder de geschorsten Maarten en Ben vanwege hun 3e gele kaart. We gaan er alles aan doen om de series niet te doen stoppen.