SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg rds.png rsd.png sekura150901.jpg

Moeilijke weersomstandigheden maakten het zondagmiddag niet gemakkelijk om goed voetbal op de mat te leggen, want een zeer harde wind maakte het beide ploegen erg lastig. Ondanks dat was de 1e helft toch van een behoorlijk goed niveau. Er werd aan een hoog tempo gevoetbald en waar mogelijk gecombineerd. Heel veel uitgespeelde kansen leverde het wel niet op, de beste waren er wel voor ons. De eerste was nog wel voor hen toen een vrije schop in eerste instantie nog door Ben werd gelost maar zijn reactie in 2e instantie was wel schitterend. Na deze kans namen wij het heft in handen, en de 1e kans kwam er voor Robin maar diens controle was net niet goed genoeg om tot scoren te kunnen komen. Een vrije schop van Milos leverde het volgende gevaar op maar de bal werd nog net in hoekschop gewerkt. Corner van Jasper en na een scrimmage ging de bal in het doel maar de scheids had al gefloten voor een fout van Rob. Nog binnen het kwartier de volgende kans, Milos door op links en Robin aan de 2e paal net te kort om binnen te tikken. Zelfde spelers in de 20e minuut maar nu ging de poging van Robin naast. Net voor het half uur een indraaiende vrije schop van Jasper vanop rechts maar deze keer redde Devrindt zeer knap. Laatste wapenfeit voor de pauze en de ruststand was dan ook 0-0 na een genietbare 45 minuten. De 2e helft was er een van zeer weinig kansen en ook van een veel minder spelniveau. De kansen die er kwamen waren wel serieus. In de 68e minuut kwam, na balverlies van ons, Vrijsen alleen voor Ben maar deze redde prachtig met zijn voet. Tien minuten voor tijd onze beste kans toen Jonah Jasper knap vrij speelde maar diens schot was te zacht om tot scoren te komen. De laatste kans was voor hun na een steekbal centraal en Coninx vrij voor Ben maar weer stond deze pal. Eindstand 0-0. Voor het eerst deze competitie konden we niet scoren. Onze reeks van winnende wedstrijden stopt maar de ongeslagen reeks blijft wel overeind. Nu al 9 partijen. Komende zaterdag de derby in Achel. Belooft weer al een boeiende partij te worden.