Zondag 24 sept. 15.00 uur

2 TURKSE FC 7

4 GRUITRODE 6

5 LINDELHOEVEN 6

SGH-Vanbuel.jpg sekura150901.jpg SGH-PZ.jpg rsd.png rds.png sponsors2.jpg SGH-Gero.jpg

Onze ongeslagen reeks is afgebroken en grotendeels was het onze eigen schuld. Want niets wees er in de eerste 35 minuten op dat we echt in de problemen zouden komen. Tot dan waren we heer en meester. De partij begon dan ook ideaal voor ons toen we al in de 8e minuut op voorsprong kwamen nadat Rob knap doorging op rechts en zijn center aan de 2e paal werd binnen getikt door Maarten. 0-1. We konden hun sterke punten gemakkelijk neutraliseren en kwamen dan ook niet in de problemen. De bal ging goed rond bij ons en.het balbezit was dan ook bijna doorlopend voor ons. Uitgespeelde kansen leverde het tot dan wel niet op al waren Milos en Jasper dicht bij de 0-2. Beiden met pogingen van grote afstand. Milos nipt naast en Jasper nipt over. Uit het niets viel dan plots de 1-1. Balverlies bij ons op 80 meter van ons doel en we vergaten 2x in te grijpen onderweg. Een center vanop links en Bekaert kon binnenkoppen. Rust 1-1. Een frustrerende stand voor ons gezien het spel. De 1e kans na de rust was voor ons maar de poging van Lode ging in het zijnet. Een minuutje later pakte Ben een afstandsschot van Wielockx en aan de overkant stuitte Rob op Brecko. In de 65e minuut viel de volledig overbodige 2-1. Terwijl een 4-tal spelers nog stonden te discussiëren met de scheidsrechter wilde Ben het spel snel hervatten. Maar zijn inspeelbal werd op de rand van de 16 onderschept door Vandendungen. Die zag Bekaert en simpel 2-1. Een goal in cadeau verpakking. We waren de weg kwijt en zij profiteerden daar optimaal van. Een center vanop rechts kwam bij de volledig vrijstaande Dierckx terecht en alleen voor Ben werkte hij rustig af. 3-1. We probeerden nog wel de bakens te verzetten maar een schot van Kristof ging rakelings naast. We kwamen nog wel opzetten en Milos kon scoren na een steekbal van Thijs. Het kon nog zou je denken maar het was vanof het korte duur want in de 82e minuut kopte Cochet uit een vrije schop de 4-2 binnen. Wedstrijd gespeeld. Of het nog niet erg genoeg was om de wedstrijd te verliezen kwam er nog een deel rampspoed bij. Het ergste was nog de blessure van Koen. Hij brak bij een tackle zijn onderarm en is voor minstens 6 weken uit. Tel daarbij de schorsingen van Kristof ( rood tegen Park ) en de 6e! gele kaart voor Nick dan weet je dat het puzzelen wordt voor komend weekend tegen Paal.