Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

SGH-Vanbuel.jpg rsd.png sekura150901.jpg SGH-Gero.jpg rds.png sponsors2.jpg SGH-PZ.jpg

De topper thuis tegen Paal is geëindigd in een billijk gelijkspel. Het werd in een behoorlijke partij en ook op redelijk hoog niveau 2-2. En dit onder moeilijke omstandigheden want de wind speelde een belangrijke rol. We begonnen snedig en al na 5 minuten had dat resultaat. Jonah draaide zich knap vrij en leverde een prima schot af dat werd gelost door Theunis en Maarten was er als de.kippen bij om de 1-0 binnen te tikken. De 1e kans voor hen kwam er niet veel later na balverlies.op het middenveld bij ons. Mues alleen op Ben af maar deze redde knap. Na een dik kwartier kon weer Jonah uithalen vanop een meter of 20 maar deze keer raakte hij de lat. Het bleef op en neer gaan en ook Paal kreeg kansen. Uit een corner kwam de bal bij de 2e paal maar Jonah.kon redding brengen op de lijn. Dan weer de beurt.aan ons waarbij Maarten veel pech had bij.een schitterende omhaal maar jammer voor ons recht op Theunis. Dan even een onoplettendheid bij ons en de 1-1 was een feit. Uit een lange bal viel de bal in de 16 en Jasper reageerde iets te laat en Govaerts tikte binnen. Voor de rust nog 1x een dreiging van Paal maar Ben redde een poging van Mues. Rust 1-1. In de 2e was het windvoordeel voor ons en dat was in het begin ook te zien want de eerste kansen waren voor ons. Maarten ging op links door en zag Rob voor doel maar diens schot ging vanuit een schuine hoek over. Ook.een schot van Milos trof geen doel. Het ging over. Een minuut later was het de beurt aan Jasper mazr vanop een meter of 16 ging zijn schot over. Waar we vooraf al voor beducht waren gebeurde toch. Een snelle counter leidde de 1-2 in. Mues in de diepte.op rechts en zijn goede lage center werd aan de 2e paal binnengetikt door Di Sancarlo. We gingen daarna wel weer op zoek naar de 2-2 en die kwam er gelukkig snel. Jasper kon weer aanleggen van een meter of 20 en dit keer kon Milos de rebound binnen tikken. Daarna gebeurde er nog weinig buiten een afgekeurde goal van Paal via Di Sancarlo. Maar ipv 2-3 werd het geel voor hem wegens hands. Eindstand 2-2 in een op en neer gaande partij. Goede reclame voor 2e provinciale met 2 ploegen die wilde winnen. Volgende week weer een topper namelijk tegen Mechelen a/d Maas.