Zondag 24 sept. 15.00 uur

2 TURKSE FC 7

4 GRUITRODE 6

5 LINDELHOEVEN 6

SGH-Vanbuel.jpg rsd.png rds.png SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg sponsors2.jpg sekura150901.jpg

In een wedstrijd op hoog niveau hebben we 1 punt overgehouden aan de uitwewstrijd tegen Mechelen a/d Maas. Beide ploegen gingen voor de winst en dat was er ook aan te zien. Kansen over en weer en beide doelmannen in een hoofdrol. Al in de 1e minuut kregen we onze eerste kans na een mooie aanval over verschillende schijven maar het schot van Maarten was net te zwak om voor veel gevaar te zorgen. Daarna was het de beurt aan Mechelen en konden we een dik.kwartier niet onder de druk uit komen. Eerst ging een directe vrije schop via de vingertoppen van Ben tegen de paal. En in de 5e minuut was het wel raak. Een diepe bal werd niet goed beoordeeld bij ons en De Luca kwam alleen voor Ben, deze kon nog redden maar de bal kwam ongelukkig tegen Nick en zo in het lege doel. 1-0. In de 11e minuut verscheen Erkens alleen voor Ben maar opnieuw een knappe redding. We waren wakker.geschud en kropen terug recht. Een goede voor Jasper maar ook Vanheyst keepte erg sterk. Na een half uur kwam er de gelijkmaker. Een erg knappe aanval werd afgerond door Maarten. 1-1. Aan de overzijde nog een goede redding van Ben op een vrije schop van Mullemeister. De kans voor ons kwam er 5 minuten voor de pauze. Een schitterende steekbal van Milos zette Maarten alleen voor Vanheyst. Die werd omspeeld maar Maarten werd onderuit gehaald. Penalty maar vreemd genoeg geen kaart voor de keeper. Milos achter de bal maar Vanheyst kon redding brengen. Ruststand 1-1. We kwamen erg scherp uit de kleedkamer en binnen 10 minuten had de partij beslist moeten zijn. Eerst kwam Rob alleen voor Vanheyst maar deze bracht redding, en even later kreeg ook Maarten een goede kans. Uit een schuine hoek kwam hij alleen voor Vanheyst maar ook.nu geen goal. Via de keeper en de binnenkant van de paal terug in het veld. De 1-2 kon niet uitblijven en die kwam er dan ook. Rob draaide zich vrij in de 16 en via een verdediger kwam de bal bij Milos, die knap uithaalde met links. In de linker beneden hoek en Vanheyst nu wel geklopt. Mechelen kwam eigenlijk niet meer in het stuk voor en was klaar om geslacht te worden. Dit was echter buiten scheidsrechter Boelen gerekend. Bij een diepe bal in de 16 kreeg Mechelen een penalty cadeau na een vermeend handspel van Ben. Niemand had iets gezien behalve Boelen. Mullemeister nam het cadeau aan en 2-2. 10 minuten voor het einde had Robin nog voor gerechtigheid kunnen zorgen maar alleen voor Vanheyst kon.hij net niet zuiver genoeg uithalen. Weer een redding. Eindstand 2-2. Buiten het eerste kwartier hadden we de wedstrijd in handen en ook kansen bij de vleet maar jammer genoeg konden we dit niet verzilveren. Wel een goede wedstrijd van onze kant met zowel goede voetbal als karakter. Spijtig van de 2 verloren punten. Zaak om komend weekend ook een.goed resultaat te halen in Meeuwen.