Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

rsd.png SGH-Vanbuel.jpg SGH-PZ.jpg sekura150901.jpg sponsors2.jpg rds.png SGH-Gero.jpg

Afgelopen zaterdag hebben we onze slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld en verdiend verloren. Uiteindelijk werd het 3-2 voor thuisploeg Meeuwen. We kwamen overal een stap te laat en in balbezit waren we veel te slordig om voor enig gevaar te zorgen. Vanaf minuut 1 kwam.het gevaar van hen.

Zo trapte Willems na een snelle omschakeling in de 6e minuut over. Na een center vanop rechts kopte Vreijs in de handen van Ben. Na 22 minuten het eerste gevaar van ons. Een hoekschop van Milos kwam bij Lode maar diens poging ging voorlangs. Even later ging een schot van Maarten over dan weer de beurt aan Meeuwen. Willems zag zijn poging gekeerd door Ben. Een serieuze kans. De 1-0 kwam er dan toch. Dom balverlies leidde tot een center van Willems en Vreijs kon volledig vrijstaand binnen koppen. Ook.al konden we niet echt dreigen, een hoekschop 1 minuut voor rust leverde de gelijkmaker op. Jasper bracht aan en Nick kopte goed binnen. Rust 1-1. Daar kwamen we goed mee weg. Dachten we geleerd te hebben van onze fouten om scherper en geconcentreerder te beginnen, niets bleek minder waar. In de 48e minuut bracht een simpele steekbal Rogiers alleen voor Ben en die trapte knap binnen. 2-1 en weer achtervolgen. De druk van hun bleef echter en ook kansen bleven er komen. Willems besloot alleen voor Ben over en een kopbal van Vreijs werd van de lijn gehaald. Veel creëerden we niet. Een poging van Rob werd door Franken gered. Even later hadden we wel een penalty moeten krijgen toen Rob onderuit getrokken werd in de 16. De scheids gaf echter niet thuis. Aan de overkant trapte Vranken een poging over. De beslissing viel een tiental minuten voor het einde. Een vrije schop werd door Segers aan de 2e paal vrij binnen gekopt. De 3-2 van Kristof in de laatste minuut was niet meer dan een doekje voor het bloeden. Onze laatste wedstrijden waren van een goed niveau ( Paal en Mechelen a/d Maas ) maar dit was echt van een zeer zwak niveau. Onze sterke punten kwamen er totaal niet uit en ook kwa karakter en inzet kwamen we te kort. Een les voor iedereen dat voetbal niet alleen met het hoofd gespeeld word maar ook met het hart. Komend weekend komt leider RC Peer en dat is een goede gelegenheid om karakter te tonen.