Zaterdag 11 nov. 19.30 uur

4 ACHEL 19

VRIJDAG 17 NOV

KOMT SINTERKLAAS

SGH-Gero.jpg sekura150901.jpg rsd.png SGH-PZ.jpg SGH-Vanbuel.jpg sponsors2.jpg rds.png

Een grote teleurstelling. Een ander woord is er niet voor de wedstrijd van afgelopen weekend. In Herkol gingen we met de billen bloot en verloren we met 5-2. Tegen een goed voetballende ploeg als Herkol is het uit den boze om achterin cadeau's uit te delen en precies dat gebeurde er gisteren. Na 10 minuten kon Ben redding brengen op een poging van Belmans maar Nick probeerde de bal in de 16 breed te spelen. Martijn Plessers zat er tussen en rustig de 1-0 binnen. Ook bij de 2-0 was er te weinig tegenstand van onze kant. Sander Plessers gaf mee aan Joeri Plessers en die kon ongehinderd oprukken tot rand 16, mocht rustig uithalen en in de benedenhoek binnen. Daarna kwam het gevaar vooral uit stilstaande fases. Eerst kopte Vanderhoydonks voorlangs op een vrije schop. Na een half uur een erg goedkope penalty voor hun. Martijn Plessers ging gretig liggen in de 16 na vermeend contact met Nick. Jansen benutte de 11 meter en 3-0. Onze reactie kwam er wel met een schitterende goal van Kristof. Hij slalomde langs 3 man en werkte rustig af. 3-1. Een beetje hoop gloorde er weer maar dat duurde niet lang. Uit een hoekschop kon Goutsmet ongehinderd binnen koppen aan de 1e paal. 4-1, tevens de ruststand. Normaal leert men uit zijn fouten maar 5 minuten na de pauze kon diezelfde Goutsmet nu uit een hoekschop vanop rechts weer binnenkoppen. Weer aan de 1e paal. 5-1. In de 2e helft kregen ook wij onze kansen maar was het veelal net niet. Jasper ging op rechts goed door, kwam alleen voor de keeper maar deze bracht redding. Ook Milos kwam schuin voor de keeper maar weer geen goal. Op de lijn brachten ze redding. Een minuut later kopten zij bijna in.eigen goal maar weer net naast. 20 minuten voor tijd kwam Jasper weer vooR Vandeweideven maar nu werd hij hard onderuit geschoffeld. Maar geel waar rood op zijn plaats was. Wel een directe vrije schop voor ons en die werd door Milos schitterend binnen getrapt. 5-2. Dit was tevens de eindstand. Als je zoals wij gisteren zo een 1e helft op de mat legt dan is het er een om je voor te schamen. 4 goals in 1 helft dat kan absoluut niet. Tegen wie dan ook. Genoeg reden voor iedereen.om eens goed in de spiegel te kijken en er voor te zorgen dat je ook op dit niveau alles, maar dan ook alles er aan moet doen om wedstrijden te winnen.