Zondag 24 sept. 15.00 uur

2 TURKSE FC 7

4 GRUITRODE 6

5 LINDELHOEVEN 6

rsd.png sponsors2.jpg SGH-PZ.jpg SGH-Gero.jpg sekura150901.jpg rds.png SGH-Vanbuel.jpg

Ook onze 2e wedstrijd na de winterstop hebben we niet kunnen omzetten in winst. Ook.ditmaal lag slecht verdedigen aan de basis van de nederlaag. We begonnen nochtans erg goed aan de wedstrijd en al in de 2e minuut had het 1-0 moeten staan als de scheids-en grensrechter hun job hadden gedaan. Want na een scherpe voorzet vanop rechts van Jonah gleed Wouter de bal aan de 2e paal binnen. De bal overschreed de lijn meer dan een halve meter maar niemand had iets gezien. Derhalve 0-0 ipv een vroege voorsprong. De allereerste keer dat Kadijk over de middenlijn kwam was het raak. Een ongevaarlijke lijkende aanval werd het.toch.omdat Ben ( Kees ) uitgleed als laatste man en Rooyackers alleen op Ben ( Brebels ) kon afgaan. Deze werd omspeeld en de 0-1 was een feit. Nauwelijks van de schok bekomen stond het al 0-2. Een vrije schop vanop de linkerflank werd door Ben ( Brebels ) matig verwerkt en Hendrickx kon de rebound gemakkelijk binnen tikken. Een hard gelach voor ons als ploeg en het maakte de taak er niet gemakkelijker op. De volgende kansen waren dan ook voor Kadijk maar 2x stond het kanon van Theuwis niet.op scherp. Eerst een kopbal naast en dan een deviatie over. Op het half uur was er dan toch de aansluitingstreffer. Een schot van Rob werd door Cuypers niet goed verwerkt en de rebound werd door Maarten binnengetikt. Een minuut later bijna de gelijkmaker maar de poging van Rob werd door Cuypers gered. Tot aan de rust heel veel balbezit voor ons mazr te weinig echt gevaar. Een poging van Milos van een meter of 20 ging over en dat was het wel zo'n beetje kwa gevaar. Ruststand 1-2. Voetballend behoorlijk goed maar aanvallend iets te weinig gevaar en verdedigend 2 cadeaus. Veel goede moed na de rust maar al na 2 minuten werden die serieus de grond  ingeboord. Een onterecht gegeven vrije schop rand 16 werd door Boes mooi binnen getrapt. 1-3. We waren op dat moment niet meer in staat om de wedstrijd te doen kantelen en de beste kansen waren dan ook voor Kadijk. Vooral Theuwis kreeg er maar zijn vizier stond niet op scherp. In de 70e minuut stond er zelfs 1-4 op het bord. Een vrije schop vanop rechts kon aan de 2e paal volledig vrijstaand door Mentens worden binnen gekopt. Er kwam nog wel reactie van ons maar verder dan de 2-4 van Jonah kwamen we niet. Feit is en blijft dat we onze laatste 2 wedstrijden 9 goals hebben binnen gekregen waarvan maar liefst 6 direct of indirect uit stilstaande fases. Dit heeft in veel gevallen echt alleen met scherpte en concentratie te maken. En natuurlijk taken uitvoeren. Willen we nog.meedoen voor een eindronde plaats zal er gewonnen moeten worden komende zondag in Reppel.